PYÖRÄILYMAAOTTELUN VOITTI ASEMA

Asemalta pyötäilijöitä lähti matkaan 95 ja kirkonkylältä 91, joten Asema julistetaan voittajaksi! Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille. T-paita arvonta on suoritettu ja paidat toimitetaan voittajille heinäkuun aikana.

Liikuntapaikkojen kesätyöntekijät

kirkonkylän ja Aseman kentillä ma - to klo 18.00 - 21.00, Kesätyöntekijät huolehtivat varastojen ovet auki, joten liikuntavälineet ovat iltaisin kaikkien saatavilla.

Kesätoiminta kentillä:

Kirkonkylän kenttä: 

- Tiistai: jalkapalloa klo 18.00-19.00 alakouluikäiset  (7-12 v.)

- Keskiviikko: klo 17.30-19.00  Hangan lasten monilajikerho (heinäkuussa pesäpalloa, elokuussa jalkapalloa ke 7.8.)

- Torstai: klo 18.00 – 21.00 pesäpalloa, aikuisten yleinen vuoro

 

Aseman kenttä

Tiistai: klo 18.00-19.00 jalkapalloa alakouluikäiset (7-12 v.)

-   

Tertunpellon kota

Kota on lukittu hiihtokauden ulkopuolella, mutta sitä voi varata myös kesäaikaan.

Varaukset 17.6. alkaen pääkirjastosta (puh. 014-2671 249)  tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Avaimen voi hakea kirjastosta varauspäivänä.

Kota sijaitsee Elsankujan päässä.

Paikoitus: Elsankujalla kodan luona on parkkipaikka.

Vuokrattavat liikuntatilat

Sivistyspalvelujen hallinnassa olevia liikuntatiloja voi vuokrata aiempaa laajemmin 1.1.2018 alkaen. Alla olevasta linkistä löytyy tietoa vuokrattavista tiloista ja hinnoista: https://www.hankasalmi.fi/images/Liikuntapalvelut/Hinnasto_vuokrattavat_tilat_1.1.2018-.pdf

Huomaathan, että hinnat koskevat yksityisiä hankasalmelaisia, yrityksiä sekä hankasalmelaisten yhteisöjen sellaista toiminta, jonka tavoitteena on taloudellisen tuoton saaminen. Hankasalmelasille yhteisöille  (kun kyseessä ei ole taloudellisen voiton tavoittelua) tilojen käyttö on maksutonta. Hinnat eivät myöskään koske alle 18-vuotiaiden ohjattuja liikuntaryhmiä. Liikuntatilojen käyttövuorot (vakiovuorot) on hinnoilteltu erikseen. 

Kuntosalikortin voi maksaa myös Smartum- saldolla

Kuntosalikortteja on mahdollista maksaa jatkossa myös Smartum - saldokortilla pääkirjaston maksupäätteellä. 

Sisäliikuntapaikkojen käyttövuoromaksut

Monitoimitalo, liikuntasali

Yksikköhinta 70 €/ tunti/ lohko

Yksikköhinta tarkoittaa, että 70 €:lla vuokraaja saa käyttöönsä salista yhden lohkon yhdeksi tunniksi kerran viikossa tiettyyn sovittuun kellonaikaan koko toimintakauden ajaksi. Toimintakausi salivuoroilla on syyskuusta toukokuuhun (viikolle 21 asti).

Toimintakauden aikana salivuoroihin tulee joitakin muutoksia tai peruutuksia johtuen mm. kunnan omasta käyttötarpeesta (mm. koulujen tapahtumat, yo- kirjoitukset jne) sekä muista kunnassa järjestettävistä tapahtumista. Tapahtumista aiheutuvat peruuntumiset on huomioitu käyttövuoroista perittävää maksua määriteltäessä.

Monitoimitalon ulko-ovet ovat avoinna ma 4.9.2017 alkaen seuraavasti: ma-pe klo 7.00–15.00, la-su suljettu. Vahtimestari on tavoitettavissa maanantaista torstaihin klo 21.00 asti p. 014 2671 278. Perjantai-iltaisin ja viikonloppuisin teknisen toimen vikapäivystys p. 014 2671 952. Käyttövuoron varanneen ryhmän vastuuhenkilö noutaa pääkirjastolta magneettikortin (2 korttia/ ryhmä), jolla pääsee sisälle ulko-ovesta. Uuden kortin tekemisestä kadonneen tilalle veloitetaan 5 €.   

Aseman ja Niemisjärven koulujen liikuntasalit

Yksikköhinta 70 €/ tunti Yksikköhinta tarkoittaa, että 70 €:lla vuokraaja saa käyttöönsä liikuntasalin yhdeksi tunniksi kerran viikossa tiettyyn sovittuun kellonaikaan koko toimintakauden ajaksi. Toimintakausi salivuoroilla on syyskuusta toukokuuhun (viikolle 21 asti). Lisäksi salivuoron varanneen ryhmän vastuuhenkilön on lunastettava avain, josta maksetaan panttimaksu 50 €/ avain. Avainten valmistuksen, luovutuksen sekä panttimaksujen vastaanottamisen hoitaa aseman ja Niemisjärven koulujen osalta koulun johtaja.

Käyttövuoromaksujen laskutus

Liikuntapalvelut lähettää laskun käyttövuoromaksuista hakemuksessa ilmoitetun vastuuhenkilön tiedoilla. Hankasalmen kunta käyttää laskutuksessa SAP- laskutusjärjestelmää. Laskun laatimista varten tarvitaan vuorovarauksen vastuuhenkilön henkilötunnus, tai vastaavasti yrityksen Y- tunnus, sekä osoitetiedot.

Käyttövuoromaksut eivät koske alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten ohjattuja liikuntavuoroja

Pikalinkkejä:

Urheiluseuroihin ja kilpailuihin liittyviä linkkejä: