Hyvinvointipalvelujen avustukset

 

Ajankohtaista

Hiihtoladut

Hiihtoladut eivät enää ole käytössä!

 

Tertunpellon kota

 

Tertunpellon hiihtomaan uusi kota sijaitsee Elsankujan päässä.

Kotaa voi varata liikuntapalveluista, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 014-2671233, ja avaimen voi hakea kunnanviraston 2. kerroksen Infosta.

Elsankujalla kodan vieressä parkkitilaa ja Elsankujan päässä on myös tilaa autoille.

Kirkonkylän, Aseman, Niemisjärven ja Ristimäen jääkiekkokaukalot on suljettu!

Vuokrattavat liikuntatilat

Sivistyspalvelujen hallinnassa olevia liikuntatiloja voi vuokrata aiempaa laajemmin 1.1.2018 alkaen. Alla olevasta linkistä löytyy tietoa vuokrattavista tiloista ja hinnoista: https://www.hankasalmi.fi/images/Liikuntapalvelut/Hinnasto_vuokrattavat_tilat_1.1.2018-.pdf

Huomaathan, että hinnat koskevat yksityisiä hankasalmelaisia, yrityksiä sekä hankasalmelaisten yhteisöjen sellaista toiminta, jonka tavoitteena on taloudellisen tuoton saaminen. Hankasalmelasille yhteisöille  (kun kyseessä ei ole taloudellisen voiton tavoittelua) tilojen käyttö on maksutonta. Hinnat eivät myöskään koske alle 18-vuotiaiden ohjattuja liikuntaryhmiä. Liikuntatilojen käyttövuorot (vakiovuorot) on hinnoilteltu erikseen. 

 

Kuntosalikortin voi maksaa myös Smartum- saldolla

Kuntosalikortteja on mahdollista maksaa jatkossa myös Smartum - saldokortilla pääkirjaston maksupäätteellä. 

 

Sisäliikuntapaikkojen käyttövuoromaksut 1.9.2017 alkaen 

Monitoimitalo, liikuntasali

Yksikköhinta 70 €/ tunti/ lohko

Yksikköhinta tarkoittaa, että 70 €:lla vuokraaja saa käyttöönsä salista yhden lohkon yhdeksi tunniksi kerran viikossa tiettyyn sovittuun kellonaikaan koko toimintakauden ajaksi. Toimintakausi salivuoroilla on syyskuusta toukokuuhun (viikolle 21 asti).

Toimintakauden aikana salivuoroihin tulee joitakin muutoksia tai peruutuksia johtuen mm. kunnan omasta käyttötarpeesta (mm. koulujen tapahtumat, yo- kirjoitukset jne) sekä muista kunnassa järjestettävistä tapahtumista. Tapahtumista aiheutuvat peruuntumiset on huomioitu käyttövuoroista perittävää maksua määriteltäessä.

Monitoimitalon ulko-ovet ovat avoinna ma 4.9.2017 alkaen seuraavasti: ma-pe klo 7.00–15.00, la-su suljettu. Vahtimestari on tavoitettavissa maanantaista torstaihin klo 21.00 asti p. 014 2671 278. Perjantai-iltaisin ja viikonloppuisin teknisen toimen vikapäivystys p. 014 2671 952. Käyttövuoron varanneen ryhmän vastuuhenkilö noutaa pääkirjastolta magneettikortin (2 korttia/ ryhmä), jolla pääsee sisälle ulko-ovesta. Uuden kortin tekemisestä kadonneen tilalle veloitetaan 5 €.   

Aseman ja Niemisjärven koulujen liikuntasalit

Yksikköhinta 70 €/ tunti Yksikköhinta tarkoittaa, että 70 €:lla vuokraaja saa käyttöönsä liikuntasalin yhdeksi tunniksi kerran viikossa tiettyyn sovittuun kellonaikaan koko toimintakauden ajaksi. Toimintakausi salivuoroilla on syyskuusta toukokuuhun (viikolle 21 asti). Lisäksi salivuoron varanneen ryhmän vastuuhenkilön on lunastettava avain, josta maksetaan panttimaksu 50 €/ avain. Avainten valmistuksen, luovutuksen sekä panttimaksujen vastaanottamisen hoitaa aseman ja Niemisjärven koulujen osalta koulun johtaja.

Käyttövuoromaksujen laskutus

Liikuntapalvelut lähettää laskun käyttövuoromaksuista hakemuksessa ilmoitetun vastuuhenkilön tiedoilla. Hankasalmen kunta käyttää laskutuksessa SAP- laskutusjärjestelmää. Laskun laatimista varten tarvitaan vuorovarauksen vastuuhenkilön henkilötunnus, tai vastaavasti yrityksen Y- tunnus, sekä osoitetiedot.

Käyttövuoromaksut eivät koske alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten ohjattuja liikuntavuoroja

Pikalinkkejä:

Urheiluseuroihin ja kilpailuihin liittyviä linkkejä: