Siirry sisältöön

Koulupsykologi on tavattavissa kaikilla Hankasalmen kunnan kouluilla erikseen sovittavina aikoina. Koulupsykologin työhön kuuluvat mm. ohjaus ja neuvonta sekä keskusteluavun tarjoaminen. Psykologi arvioi myös oppimisvaikeuksia ja suunnittelee tukitoimia yhteistyössä oppilaan, huoltajien ja opettajien kanssa.

Syitä yhteydenottoon voivat olla esim. koulunkäyntivaikeudet, matala mieliala, pelot, paniikkioireilu tai ahdistuneisuus. Yhteyttä voivat ottaa huoltajat, opettajat, yhteistyötahojen edustajat ja lapsi/nuori itse. Palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. 

Yhteystiedot:

Marika Rantanen, p. 040 571 4796

Wilman kautta tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. voi jättää yhteydenottopyynnön. Tietosuojasyistä henkilötietoja ei sähköisiin viesteihin voi laittaa.

 

1. luokalle ilmoittautuminen

Koulunkäyntioikeuden hakeminen

lukio2

Hankasalmen lukio on noin 70 opiskelijan vireä opinahjo, jossa on hyvä yleislukion kurssitarjonta ja monipuolinen lyhyiden kielten valikoima. Lukiossa toimii suunnistuslinja ja liikuntalinja.

Nuorisoasteella opiskelun lisäksi mahdollisuus on myös aikuis- ja aineopiskeluun.  Aikuisopiskelija voi suorittaa lukion (laajuus 44 kurssia) ja ylioppilastutkinnon.

Aineopiskelija voi suorittaa yksittäisiä aineita tai kursseja.

Yhteystiedot

Hankasalmen lukio
Kirkkotie 7, 41520 Hankasalmi

Rehtori   (014) 2671 235
Apulaisrehtori (014) 2671 360
Kanslia / Koulusihteeri   (014) 2671 316
Opinto-ohjaaja  (014) 2671 244