lapsetongella

Hankasalmen kunnan visio on pystyä turvaamaan kuntalaisille hyvä arki. Tämän asukkaalle otsikon sisällä esittelemme kunnan palveluja, joiden kautta pyrimme luomaan eri-ikäisille kuntalaisillemme edellytyksiä omatoimiselle selviytymiselle arjesta ja sen haasteista.

 

Koulut, päivähoito, terveyspalvelut, vanhuspalvelut ja vaikkapa vapaa-ajan palvelumme ovat tiiviisti palvelun tuottajien yhteystietoineen esillä omien otsikoittensa alla. Osa palveluista on Jyväskylän, osa valtion ja osa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin tuottamia, mutta kaikista kuntalaisten tarvitsemista ja saatavilla olevista julkisista palveluista pyrimme Asukkaalle-otsikon alla tiedottamaan.

Muista tutustua myös www-sivujemme muuhun antiin. Yrittäjälle osion ajankohtaisissa asioissa on usein kiinnostavia uutisia tarjolla. Matkailijalle osiossa taas nostamme esiin keskeisiä tapahtumiamme.

Uusille kotisivuillemme emme ole avanneet keskustelupalstaa, mutta kunnan sähköpostisoitteeseen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

voi palautetta kunnan palveluista lähettää. Useat palvelukokonaisuutemme (mm. kirjasto, nuoriso, kulttuuri) ovat avanneet sosiaalisessa mediassa omat keskustelupalstansa ja myös kunnan oma facebook-sivusto on tarjolla keskusteluun kunnan toimintojen, päätösten ja tapahtumien tiimoilla.

  

Hangan C1 pojat vahvoja säbässä

Hangan poikien kotiturnauksesta tammikuussa saat pienen makupalan tämän kunnan videon kautta

Video kotiturnauksesta

 

Stipendi osui oikeaan osoitteeseen

Joulukuun lopulla 2017 saatiin hieno uutinen kuntaan. Elsi Jääskeläinen saa 4H-säätiön Eeno Pusa -stipendin, jonka käytännössä saa vuosittain kaikkien ansioimmaiksi valittu 4H-nuori. Kyseinen tunnustus tuskin olisi voinut parempaa osoitetta löytää. Elsi on ollut aktiivinen, osaava, ahkera, osallistuva ja positiivinen 4H-aktiivi jo pitkään. Harkinta, harjaannus, hyvyys ja hyvinvointi - nuo sanat kuvaavat stipendin saajaa hyvin. Onnea Elsi Hankasalmen kunnankin puolesta!

 

pikkukuvaelsi

 

Hankasalmi mukaan valinnanvapauspilottiin

Hankasalmen kunta on vuonna 2018 mukana STM:n palvelusetelikokeilussa. Käytännössä olemme ensimmäisten joukossa pilotoimassa sitä, miten yksityinen palvelutuotanto voisi täydentää julkista sotepalvelua. Lue lisää asiasta oheisen linkin takaa.

Hankasalmi mukana palvelusetelikokeilussa

 

 

Toivo Ruokoselkä valittiin vuoden 2017 positiivisimmaksi hankasalmelaiseksi ja hän edusti mainiosti myös LInnan juhlissa

 topioikeapienempi

 

 

 

 

Mistä ostaa palveluja - mistä saada tuotteita???

 

Hankasalmen Yrittäjien palveluopas kuntalaisille ja kesäasukkaille Hankasalmen palveluista julkaistu tässä sähköisessä muodossa kunnan www-sivuilla, jotta se mahdollisimman hyvin tavoittaisi kaikki palveluja tarvitsevat.

Usein kuntaan tulee myös kysymyksiä siitä, voiko mistään ostaa suoraan lihaa tai muita maataloustuotteita. Hankasalmella on monia upeita maatiloja ja suoramyyntiä niistä harjoittavat Uutelan tila ja Rusilan tila - lisäksi lähialueillamme on monia muita tiloja, joiden palveluja suoramyynnin suhteen kannattaa hyödyntää.

Käyttäkää lähipalveluja ja ostakaa tuotteita paikallisilta yrittäjiltä. Näin turvaamme hyvää arkea Hankasalmella nyt ja jatkossa kaikista parhaiten!

Yrittäjien palveluopas 2015