lapsetongella

Hankasalmen kunnan visio on pystyä turvaamaan kuntalaisille hyvä arki. Tämän asukkaalle otsikon sisällä esittelemme kunnan palveluja, joiden kautta pyrimme luomaan eri-ikäisille kuntalaisillemme edellytyksiä omatoimiselle selviytymiselle arjesta ja sen haasteista.

 

Koulut, päivähoito, terveyspalvelut, vanhuspalvelut ja vaikkapa vapaa-ajan palvelumme ovat tiiviisti palvelun tuottajien yhteystietoineen esillä omien otsikoittensa alla. Osa palveluista on Jyväskylän, osa valtion ja osa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin tuottamia, mutta kaikista kuntalaisten tarvitsemista ja saatavilla olevista julkisista palveluista pyrimme Asukkaalle-otsikon alla tiedottamaan.

Muista tutustua myös www-sivujemme muuhun antiin. Yrittäjälle osion ajankohtaisissa asioissa on usein kiinnostavia uutisia tarjolla. Matkailijalle osiossa taas nostamme esiin keskeisiä tapahtumiamme.

Uusille kotisivuillemme emme ole avanneet keskustelupalstaa, mutta kunnan sähköpostisoitteeseen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

voi palautetta kunnan palveluista lähettää. Useat palvelukokonaisuutemme (mm. kirjasto, nuoriso, kulttuuri) ovat avanneet sosiaalisessa mediassa omat keskustelupalstansa ja myös kunnan oma facebook-sivusto on tarjolla keskusteluun kunnan toimintojen, päätösten ja tapahtumien tiimoilla.

  

 

Liikunnan, vapaa-ajan ja virkistyksen suunnitelma etenee

Hankasalmen kunnan liikunta- virkistys- ja vapaa-ajansuunnitelman laatimisen keskeinen osa on kuntalaisten kuuleminen. Lokakuu alussa kuntalaiset pääsivät äänestämään tärkeimpinä pitämiään kohteita ja torstaina 27.10. kokoonnuttiin Kuuhankaveden koulun ruokalaan keskustelemaan, vaihtamaan mielipiteitä ja ennen kaikkea kuulemaan, miten liikuntatieteellisessa tiedekunnassa työ sitten kuntalaispalautteen pohjalta etenee ja on edennyt.

Vapaa-ajan palveluiden kehittäminen on meidän kaikkien yhteinen asia, Tässä alla väliraportti teille kaikille luettavaksi.

Väliraportti luettavissa tämän linkin takaa

 

 

 

 

Mistä ostaa palveluja - mistä saada tuotteita???

 

Hankasalmen Yrittäjät on koonnut uuden palveluoppaan kuntalaisille ja kesäasukkaille Hankasalmen palveluista. Julkaisemme sen nyt sähköisessä muodossa kunnan www-sivuilla, jotta se mahdollisimman hyvin tavoittaisi kaikki palveluja tarvitsevat.

Usein kuntaan tulee myös kysymyksiä siitä, voiko mistään ostaa suoraan lihaa tai muita maataloustuotteita. Hankasalmella on monia upeita maatiloja ja suoramyyntiä niistä harjoittavat Uutelan tila ja Rusilan tila - lisäksi lähialueillamme on monia muita tiloja, joiden palveluja suoramyynnin suhteen kannattaa hyödyntää.

Käyttäkää lähipalveluja ja ostakaa tuotteita paikallisilta yrittäjiltä. Näin turvaamme hyvää arkea Hankasalmella nyt ja jatkossa kaikista parhaiten!

Yrittäjien palveluopas 2015

Maatilojen suoramyyntitietoja