lapsetongella

Hankasalmen kunnan visio on pystyä turvaamaan kuntalaisille hyvä arki. Tämän asukkaalle otsikon sisällä esittelemme kunnan palveluja, joiden kautta pyrimme luomaan eri-ikäisille kuntalaisillemme edellytyksiä omatoimiselle selviytymiselle arjesta ja sen haasteista.

 

Koulut, päivähoito, terveyspalvelut, vanhuspalvelut ja vaikkapa vapaa-ajan palvelumme ovat tiiviisti palvelun tuottajien yhteystietoineen esillä omien otsikoittensa alla. Osa palveluista on Jyväskylän, osa valtion ja osa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin tuottamia, mutta kaikista kuntalaisten tarvitsemista ja saatavilla olevista julkisista palveluista pyrimme Asukkaalle-otsikon alla tiedottamaan.

Muista tutustua myös www-sivujemme muuhun antiin. Yrittäjälle osion ajankohtaisissa asioissa on usein kiinnostavia uutisia tarjolla. Matkailijalle osiossa taas nostamme esiin keskeisiä tapahtumiamme.

Uusille kotisivuillemme emme ole avanneet keskustelupalstaa, mutta kunnan sähköpostisoitteeseen

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

voi palautetta kunnan palveluista lähettää. Useat palvelukokonaisuutemme (mm. kirjasto, nuoriso, kulttuuri) ovat avanneet sosiaalisessa mediassa omat keskustelupalstansa ja myös kunnan oma facebook-sivusto on tarjolla keskusteluun kunnan toimintojen, päätösten ja tapahtumien tiimoilla.

  

Muistakaa nuoret tämä mahdollisuus!

 Kuvan mahdollinen sisältö: teksti

 

 

 

 Hieno kehitys työllisyydessä

Hankasalmella ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen työttömyysprosentti alle 10 syyskuussa 2018. Kaksi viimeistä vuotta kehityskulku ollut positiivista - koko Keski-Suomessa

 

Kuvan mahdollinen sisältö: teksti