Tietoa koronasta ja Hankasalmen palveluista

Poikkeustilat ovat päättyneet 16.6. ja useat koronan rajoittamistoimenpiteet ovat peruttu. Edelleen kuitenkin on tärkeä muistaa noudattaa turvavälejä sekä yskimis- ja hygieniaohjeistuksia.

Jos epäilet koronavirustartuntaa, ota yhteyttä terveydenhuoltoon.  Koronaa epäillessäsi älä koskaan lähde omatoimisesti terveysasemalle tai päivystykseen - vaan soita ensin keskitettyyn puhelinneuvontaan numeroon 014 266 0133. Numerosta vastataan arkisin ma-pe klo 8 –16 ja la-su 9-15. Muina aikoina soita päivystyksen keskitettyyn neuvontanumeroon 116 117.

Voit myös tehdä Oirekyselyn Omaolo-palvelussa

Lieväoireisessa hengitystieinfektiossa jääkää kotiin lepäämään itsenne terveiksi. Töihin, kouluun, hoitoon tai kauppaan ei pidä kipeänä liikkua.

 

Tärkeää tietoa Korona-viruksesta (THL)

Elokuun kuluessa viranomaistahojen ohjeiden täsmentyessä tähän päivitetään Hankasalmen kunnan oma koronaohjeistus ja tiedote. Viimeistään 21.8. mennessä tai jo aiemmin, jos tilanne sitä edellyttää. Tällä hetkellä tautitilanne Keski-Suomessa on hyvin rauhallinen. Mutta muistakaa turvavälit ja toisten huomioinen kaiken aikaa!