Videokameroiden lainaaminen

Kunnan kulttuuripalveluilla on  5 kpl Sony Handycam HD-videokameroita. Niitä voi lainata kirjaston kautta. Osa kameroista säilytetään Asemalla, osa Pääkirjastolla. Kameran laina-aika on 1 viikko.

Kameraa lainattaessa on esitettävä kirjastokortti. Alle 15-vuotiaan lainaajan käyttöön kameran voi lainata huoltajan kirjastokortilla. 

Tiedustelut Aseman kirjasto p. 014 267 1283 ja Pääkirjasto p. 014 267 1249.

Kirjastojen aukioloajat

 


KulttuuriKellarin elokuvaillat

Kunnan kulttuuripalveluilla on elokuvalisenssi, joka mahdollistaa ulkomaisten tuotantoyhtiöiden elokuvien yksityisluontoisen esittämisen KulttuuriKellarin tiloissa.

Tällä hetkellä (alkuvuosi 2016) KulttuuriKellarilla ei järjestetä säännöllistä elokuvakerhotoimintaa, mutta esim. yhdistykset, kaveriporukat tai perheet voivat varata tilaa yksityisiin elokuvanäytöksiinsä. Tiedustelut kunnan kulttuuripalvelut p. 040 673 5636, miikka.laihonen(at)hankasalmi.fi.

Osoite Kuuhankavedentie 39
Internet facebook.com/KulttuuriKellari

 


Venekosken kesäteatteri

Suomen vanhin yhtäjaksoisesti toiminut harrastajakesäteatteri kokoaa Venekosken kylän teatterirantaan vuosittain tuhansia katsojia.

Käyntiosoite Jukolantie 100 Internet www.venekoskenkesateatteri.fi

 


Teatterivierailut

Hankasalmella vierailee vuosittain useita lastenteatteriryhmiä. KulttuuriKellarissa nähdään myös aikuisille suunnattuja teatterinäytöksiä.
Teatterivierailuista tiedotetaan kunnan tapahtumakalenterissa.

Internet www.hankasalmi.fi


 

Tarinateatteri Helposti höynäytetyt

Tarinateatteri on improvisaatioteatteria, joka perustuu yleisön kertomiin ajatuksiin, tunteisiin ja tarinoihin. Helposti höynäytetyt harjoittelee Hankasalmella noin kerran kuussa ohjaajanaan Jari Aho.