Siirry sisältöön

Ikääntyneiden kulttuurisuunnitelma Kulttuuriraittia on toteutettu Hankasalmella vuodesta 2012. Kertyneiden kokemusten pohjalta on vuoden 2013 aikana tehty valmistelevaa työtä, jonka pohjalta vuoden 2014 alussa on ilmestynyt päivitetty Kulttuuriraitin Ohjelmapankki 2014.

Ohjelmapankin jatkoa mietitään vuoden 2015 aikana yhteistyössä asiakkaiden ja palveluntarjoajien kanssa. Ideoita ja palautetta voi lähettää sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai p. 0400 870 759.

Ohjelmapankki 2014

Kulttuuriraitin ohjelmapankki kansikuvaKerhot, yhdistykset ja hoitoyksiköt voivat tilata Kulttuuriraitin ohjelmapankin elämyksellisiä esityksiä ja toiminnallisia työpajoja omiin tapahtumiinsa ja kokoontumisiinsa. Ohjelmassa ovat edustettuina eri kulttuurin alat. Ohjelmantarjoajina on hankasalmelaisia ja keskisuomalaisia ammatti- ja harrastajataiteilijoita sekä vapaaehtoisia.

Palveluita tilataan Raittiseteleillä, joita saa Hankasalmen kunnan kulttuuripalveluista.

» Tutustu ohjelmapankin sisältöön ja tarkempaan käyttöohjeeseen (pdf)

 

Ikääntyneiden kulttuurisuunnitelma Kulttuuriraitin tarkoituksena on turvata monipuoliset kulttuuripalvelut kaikenkuntoisille yli 65-vuotiaille. Ensimmäinen Kulttuuriraitti-suunnitelma valmistui kevättalvella 2012 osana Hymykuopat-hanketta.

» Lataa ikääntyneiden kulttuurisuunnitelma Kulttuuriraitti (pdf)

Kulttuuriraitti koostuu seuraavista osa-alueista

Tapahtuma- ja retkitoiminta

Kulttuuri hoitoyksiköissä

  • kulttuuri hoitoyksiköiden päivittäisessä arjessa
  • juhlat ja taiteilijavierailut
  • Tietoa hoitoyksiköiden kulttuuritarjonnasta saat kulttuurivastaavilta.

Vapaaehtoistoiminta

Kulttuuriraitin ohjelmapankki