Musiikki

Kansalaisopisto tarjoaa yksilöllistä instrumenttiopetusta useassa eri soittimessa sekä musiikin ryhmäopetusta monipuolisesti eri-ikäisille harrastajille.

kevatnayttely 15Musiikin instrumenttiopetuksessa kehitetään henkilökohtaisia taitoja ja tietoja joko pienryhmissä tai yksilöopetuksessa. Soittotunnin kesto on 15 min, 30 min tai 45 min. Aloitteleville opiskelijoille riittää 15 minuuttia.

 Jatkaville ja tavoitteellisesti harrastukseen suhtautuville suositellaan vähintään 30 minuutin oppitunteja. Nuorimmille opiskelijoille n. 5-vuotiaista ylöspäin on tarjolla myös pienryhmäopetusta. Jatkavilla, ennakkoilmoittautumisen jättäneillä opiskelijoilla on etusija paikkoja täytettäessä. Muutoin kursseille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tunneilta poissaoloista tai opiskelun lopettamisesta on ilmoitettava opettajalle. Kolme peräkkäistä ilmoittamatonta poissaoloa aiheuttavat opiskelupaikan menettämisen varasijalle jääneen hyväksi. Opinnoissa edistymisen tärkeänä edellytyksenä on omassa käytössä oleva soitin sekä säännöllinen kotiharjoittelu. 

Musiikin opetukseen ilmoittautuminen

Musiikin ryhmäopetukseen ilmoittaudutaan kuten muillekin kansalaisopiston kursseille (ks. ilmoittautuminen)

Musiikin yksilöopetukseen ilmoittautuminen

Musiikin yksilöopetukseen ilmoittaudutaan ke 19.8 - ma 31.8.2020 ( ma-to klo 9-15) suunnittelijaopettaja Antti Ikoselle p. 014 2671 233. Jatkavilla opiskelijoilla on etusija yksilöopetuksen oppilaspaikkaan ti 25.8. asti, uusia opiskelijoita otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot:

1. mille kurssille (kurssinumero) olet ilmoittautunut

2. mitkä kellonajat soveltuvat opetusajaksi

3. pyydä mahdollinen sisaralennus huomioitavaksi kurssimaksussa

4. mikäli jäit varasijalle, olisiko joku muu kurssi mahdollinen

 

Opettajat ottavat yhteyttä opiskelijoihin mahdollisimman pian ilmoittautumisajan jälkeen tuntiaikojen sopimiseksi.