Siirry sisältöön

Kansalaisopisto logo

Hankasalmen kansalaisopisto on Hankasalmen kunnan omistama opetushallituksen valvoma oppilaitos, jonka toimialueena ovat Hankasalmen ja Konneveden kunnat.

Kansalaisopiston toiminnasta vastaa Hankasalmen sivistyslautakunta, jossa on kansalaisopiston asioiden käsittelyn yhteydessä myös Konneveden kunnan edustajat.

Opisto järjestää monipuolisia ja laadukkaita koulutuspalveluja tasapuolisesti Hankasalmen ja Konneveden kuntien asukkaille. Opiskelu ja harrastaminen luovat mahdollisuuksia itsensä kehittämiselle, henkiselle hyvinvoinnille sekä hyvälle elämänlaadulle. Elinikäistä oppimista, taitojen ja tietojen kohentamista sekä sosiaalista kanssakäymistä kaikenikäisille - kansalaisopisto on sinua varten.

Lukukauden 2022-2023 kansalaisopiston toiminta

Hankasalmen kansalaisopiston toiminta alkaa normaalisti. Mikäli korona-viruksen takia joudumme keskeyttämään lähiopetuksen ja kurssia ei voida kansalaisopiston toimesta jatkaa etänä, kyseisten kurssien kurssimaksusta hyvitetään pitämättä jääneiden tuntien osuus, mikäli summa ylittää 20 euroa. Lyhytkursseista, joita ei aloiteta korona-viruksen takia, palautetaan koko kurssimaksu.

Opiskelija hakee itse kurssimaksun hyvityksen korona-viruksesta johtuen lukuvuoden 2022-2023 kursseista kansalaisopistolta, josta annetaan tarkempi ohjeistus myöhemmin.

Opinto-ohjelma 2022-2023 näköisversio  (joillakin laitteilla mahdollisesti paremmin toimiva vaihtoehtoinen versio täällä)

Facebook - Hankasalmen hyvinvointipalvelut

Kansalaisopiston lukuvuoden 2022-2023 ilmoittautuminen alkaa internetissä ma 8.8.2022. Puhelinilmoittautuminen alkaa ke 17.8. klo 12.00. 17.8. on ilmoittautumismahdollisuus pääkirjastolla klo 12-16 välillä. Koko lukuvuoden kestävien kurssien ilmoittautumisaika päättyy 5.9.  Kursseille ilmoittautuminen jatkuu lyhytkurssien osalta läpi vuoden. Voit aina kysyä vapaita paikkoja myös ns. pitkille kursseille

ILMOITTAUTUMINEN:

- internetissä (24 h): http://www.opistopalvelut.fi/hankasalmi/                   

PUHELIMITSE

toimisto 014 267 1268 ma-to klo 9-15 

Etsi valmiiksi kurssin numero!