Siirry sisältöön

Kansalaisopisto logo

Hankasalmen kansalaisopisto on Hankasalmen kunnan omistama opetushallituksen valvoma oppilaitos, jonka toimialueena ovat Hankasalmen ja Konneveden kunnat.

Kansalaisopiston toiminnasta vastaa Hankasalmen sivistyslautakunta, jossa on kansalaisopiston asioiden käsittelyn yhteydessä myös Konneveden kunnan edustajat.

Opisto järjestää monipuolisia ja laadukkaita koulutuspalveluja tasapuolisesti Hankasalmen ja Konneveden kuntien asukkaille. Opiskelu ja harrastaminen luovat mahdollisuuksia itsensä kehittämiselle, henkiselle hyvinvoinnille sekä hyvälle elämänlaadulle. Elinikäistä oppimista, taitojen ja tietojen kohentamista sekä sosiaalista kanssakäymistä kaikenikäisille - kansalaisopisto on sinua varten.

Lukukauden 2020-2021 kansalaisopiston toiminta

Hankasalmen kansalaisopiston toiminta alkaa normaalisti. Mikäli korona-viruksen takia joudumme keskeyttämään lähiopetuksen ja kurssia ei voida kansalaisopiston toimesta jatkaa etänä, kyseisten kurssien kurssimaksusta hyvitetään pitämättä jääneiden tuntien osuus, mikäli summa ylittää 20 euroa. Lyhytkursseista, joita ei aloiteta korona-viruksen takia, palautetaan koko kurssimaksu.

Opiskelija hakee itse kurssimaksun hyvityksen korona-viruksesta johtuen lukuvuoden 2020-2021 kursseista kansalaisopistolta, josta annetaan tarkempi ohjeistus myöhemmin.

Kysely opiskelusta kansalaisopistossa korona-aikana

Oletko osallistunut korona-aikana kansalaisopiston kurssille verkossa tai lähiopetuksena? Kerro meille, miltä se tuntui!

Keräämme yhdessä Aikuiskoulutuksen eurooppalaisen foorumin EPALEn kanssa suomalaisten kansalaisopistokokemuksia korona-ajalta.

Miltä opiskelu poikkeusoloissa on tuntunut? Mikä on ihastuttanut, entä vihastuttanut? Vastaa kyselyyn 10.5. mennessä osoitteessa: https://bit.ly/Kansalaisopistokysely2021

Kaikille kyselyyn vastanneille on luvassa EPALEn yllätyslahja!

Facebook - Hankasalmen hyvinvointipalvelut

Kansalaisopiston lukuvuoden 2020-2021 kursseille ilmoittautuminen jatkuu lyhytkurssien osalta läpi vuoden. Voit aina kysyä vapaita paikkoja myös ns. pitkille kursseille

ILMOITTAUTUMINEN:

- internetissä (24 h): http://www.opistopalvelut.fi/hankasalmi/                   

PUHELIMITSE

toimisto 014 267 1268 ma-to klo 9-15 

Etsi valmiiksi kurssin numero!