Kulttuuripalvelut

Hankasalmi on tunnettu kulttuuristaan. Meillä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja runsaasti tapahtumia ympäri vuoden. Toiminnasta vastaa laaja verkosto yhdistyksiä, kunnan eri yksiköitä ja yrityksiä.

Ajankohtaista

Hankasalmen lasten ja nuorten kulttuuriopetussuunnitelma on nimeltään Kulttuuripolku. Se sisältää vähimmäisvaatimukset, jotka jokaisen hankasalmelaisen lapsen ja nuoren tulisi vuosittain saada. Kulttuuripolun toteutumista suunnittelevat yhdessä kunnan kulttuuripalvelujen kanssa koulujen ja päivähoidon kulttuurivastaavat. Hankasalmi on mukana alueellisen lastenkulttuurikeskus Kulttuuriaitan toiminnassa. Sen kautta saamme taidetta ja työpajoja osaksi koulujen ja päivähoidon arkea.

 

Kulttuuripalvelujen ajantasaisimmat menovinkit ja tilannekatsaukset löytyvät facebookista, jota voit lukea myös kirjautumatta Facebook-yhteisöön. Skrollaat tai klikkaat vain tämän sivun oikeassa laidassa näkyvää palkkia ja annat itsellesi tilaisuuden tulla informoiduksi! Ole hyvä!

Kulttuuripalvelut järjestää yhteistyössä ja tiedottaa mielellään omien kanaviensa kautta kaikista paikallisten toimijoiden tapahtumista. Otathan yhteyttä!

Hankasalmen kunnan kulttuuritoimisto sijaitsee kunnan virastotalon toisessa kerroksessa, portaiden yläpäässä lähellä neuvontaa (huone nro 9). Kulttuuripalveluja hoitaa kansalaisopiston suunnittelijaopettaja Antti Ikonen p. 014 2671 365

4.9.2012 Antti Ikonen

Kulttuuriraitin ohjelmapankki kokoaa yli 65-vuotiaille suunnattujen esitysten ja työpajojen tietoja yhteen esitteeseen.

Ohjelmapankista hankasalmelaiset yhdistykset ja hoitoyksiköt voivat tilata kulttuurisisältöistä ohjelmaa omiin tilaisuuksiinsa. Vuonna 2012 tilaaminen on maksutonta Raittiseteleillä, joita on jaossa kulttuuritoimesta. Keski-Suomen taidetoimikunta tukee Kulttuuriraitin ohjelmapankin toimintaa.


» Lue lisää

Kulttuuriraitin ohjelmapankki kansikuva Raittiseteli