Hankasalmelaisia kuvia -dokumenttielokuva

Hankasalmen kulttuuripalvelut oli mukana tuottamassa dokumenttielokuvaa Hankasalmelaisia kuvia. Elokuvan ensiesitys oli monitoimitalolla itsenäisyyspäivänä 6.12.2017. Juhlassa noin 400 henkilöä todisti tämän arvokkaan kulttuuriperinnön julkaisua. Elokuvan lainakappaleet saapuvat Hankasalmen kirjastoihin lähiaikoina. 

 

Vuosi 2018

Suomen itsenäisyyden juhlavuosi 2017 oli hieno ponnistus ja taidonnäyte monilta yhdistyksiltä, järjestöiltä, toimijoilta ja yksityisiltä ihmisiltä. Juhlavuoden teema oli Yhdessä. Lukuisat tapahtumat ja tempaukset toteutettiin Hankasalmella nimenomaan yhdessä. Hankasalmen kulttuuripalvelut kiittää kaikkia toimijoita, jotka ovat olleet mukana rakentamassa arvokasta juhlavuotta!

Vuonna 2018 kunnan vapaa-ajanpalvelut panostaa järjestöyhteistyöhön. Yhteistyöllä pyritään rakentamaan toimiva vuosikello vapaa-ajanpalveluille ja kolmannen sektorin toimijoille.

 

Suomi 100 vuotta – juhlavuoden 2017 tapahtumat Hankasalmella

Hankasalmelaiset toimijat ja tapahtumanjärjestäjät voivat varata juhlavuoden tapahtumiin 2 kpl Suomi 100 -roll-uppeja (rullautuva Suomi 100 -"seinäke", koko 100x220 cm).

Nouto kunnanvirastolta aukioloaikoina ja palautus samaan paikkaan tapahtumaa seuraavana arkipäivänä.

Tee varaus täältä.

 

Toukokuussa 2016 on perustettu kaikille hankasalmelaisille yhteinen kehittämis- ja koordinaatioalusta SUOMI 100 VUOTTA HANKASALMELLA 2017. Se on verkkoympäristössä toimiva, yhteiskäytössä oleva asiakirjakansio, jossa on kaksi osa-aluetta

JUHLAVUOSIKALENTERI

VAPAAN KESKUSTELUN ALUE

Kaikki hankasalmelaiset toimijat ovat tervetulleita mukaan kehittämään yhteistä juhlavuotta. Jokainen taho on luonnollisesti vapaa totettamaan omia suunnitelmiaan, mutta yhteinen tietoisuus toistemme tekemisistä on tärkeää mm. päällekkäisyyksien välttämiseksi.

Koko kehittämiskansio löytyy tästä linkistä.

SuomiFinland100 tunnus sininenXS RGB

TEEMME ELOKUVAA HANKASALMELAISUUDESTA!

Hankasalmen kunnan kulttuuripalvelujen tuottama lyhytdokumenttienlokuva hankasalmelaisuudesta vuonna 2017 on hyväksytty mukaan viralliseen Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaan Valtioneuvoston kanslian päätöksellä 18.11.2016.

Elokuvan ensi-ilta juhlistaa Suomen 100-vuotissyntymäpäivää Hankasalmella.