Ekstranetkin on elänyt syksyn kiireisyyden vuoksi hiljaiseloa, mutta sitä aletaan taas päivittää kunnanjohtajan aikataulujen puitteissa. Tänään 27.10. on ainakin kuntatalousosioon tuotu uutta materiaalia. Eli mm. kuntatalouden etusivulle on viety valtuuston kokouksessa esitettävä kalvosarja talousarvion laadintatilanteesta kunnassa lokakuun lopussa....

Kunnanjohtaja hiukan hengähti sähköisestä viestinnästä ekstran huhtikuisen julkaisun jälkeen. Mutta nyt viikonlopun 25.-26.5. kuluessa elinkeino- ja työllisyys kohtaan päivitetään uusin työllisyyskoonti. (eli Elinkeino ja työllisyys --> Työllisyys ja työvoima --> tilastoja)

Eli suluissa polku, jota pitkin löydät perille!

 

Kuntalaki ja säännöt kohtaan päivitetään lämpölaitoksesta tehty valitusasia.  ( Kuntalaki ja säännöt --> oikaisuvaatimukset ja valitukset --> tehdyt valituksen ja ratkaisut )

 

Lisäksi kuntatalous kohtaan päivitetään uusin veroennustekehikko ja uusin verototeumatieto tältä vuodelta  (Kuntatalous--> verotus) , Keski-Suomen liiton päivittämä kalvokoonti Keski-Suomen kuntien taloudesta vuonna 2012 (Kuntatalous --> vertailutietoa taloudesta --> Hankasalmen talous suhteessa muihin kuntiin) 

Samoin huhtikuun osavuotistuloslaskelma kunnasta ja vastuualueiden toteuma päivitetään nyt ( Kuntatalous --> talousarvion ja talouden seuranta --> talousarvion seuranta)

 

Ennen kesäkuun alkua päivitetään hyvinvointikertomus otsikkoa lautakuntien käsittelytiedoilla ja kunnanhallitukselle tehtävällä esityksellä. 

Ristimäen vesiosuuskunnan toiminta-alueen piti tulla ympäristölautakunnan valmistelemana seuraavaan 29.4. pidettävään kunnanhallitukseen ja sieltä edelleen 6.5. pidettävään valtuustoon.

Ristimäelle pidettiin yleisötilaisuus 9.4. ja asiakokonaisuus oli lautakunnalle valmisteltu, mutta ennen lautakunnan käsittelyä Ristimäen vesiosuuskunnalta saapui osuuskunnan hallituksen päätös kuntaa, jossa osuuskunta ilmoitti muuttavansa esitystä toiminta-alueeksi. Asiaa ei siis voitu lautakunnassa käsitellä ja nyt selvittelyjen jälkeen kiinteistöjohtaja ja kunnanjohtaja ovat päättäneet, että valmistelulta lausuntokierroksen käyneeltä pohjalta jatketaan valtuustoon päätöksentekoon saakka. Asia pyritään saamaan käsittelyyn seuraavaan kesäkuun valtuustoon