Kunnanjohtaja hiukan hengähti sähköisestä viestinnästä ekstran huhtikuisen julkaisun jälkeen. Mutta nyt viikonlopun 25.-26.5. kuluessa elinkeino- ja työllisyys kohtaan päivitetään uusin työllisyyskoonti. (eli Elinkeino ja työllisyys --> Työllisyys ja työvoima --> tilastoja)

Eli suluissa polku, jota pitkin löydät perille!

 

Kuntalaki ja säännöt kohtaan päivitetään lämpölaitoksesta tehty valitusasia.  ( Kuntalaki ja säännöt --> oikaisuvaatimukset ja valitukset --> tehdyt valituksen ja ratkaisut )

 

Lisäksi kuntatalous kohtaan päivitetään uusin veroennustekehikko ja uusin verototeumatieto tältä vuodelta  (Kuntatalous--> verotus) , Keski-Suomen liiton päivittämä kalvokoonti Keski-Suomen kuntien taloudesta vuonna 2012 (Kuntatalous --> vertailutietoa taloudesta --> Hankasalmen talous suhteessa muihin kuntiin) 

Samoin huhtikuun osavuotistuloslaskelma kunnasta ja vastuualueiden toteuma päivitetään nyt ( Kuntatalous --> talousarvion ja talouden seuranta --> talousarvion seuranta)

 

Ennen kesäkuun alkua päivitetään hyvinvointikertomus otsikkoa lautakuntien käsittelytiedoilla ja kunnanhallitukselle tehtävällä esityksellä.