Hieno Kihveli Soikoon -festivaali on taas takana. Samoin Heinäravit ja Heinähattutori, joitain mainioista kesätapahtumistamme poimiakseni. Mutta kesä ei ole vielä ohi.

Ennen tämän blogini päivittämistä loinkin kunnan etusivulle uutisen Venekosken kesäteatterista. Muistakaahan kaikki, että nyt on viimeinen viikko kiiruhtaa Venekoskelle nauttimaan upeasta näytelmästä ja sadesää ei saa olla syy kotiin jäämiselle - mainiossa teatterissamme ette edes kastu.

Hankasalmi päivää vietetään 29.7. kotiseutuyhdistyksemme toimesta - muistakaa laittaa sekin allakkaanne. Hangan lavan tanssit jatkuvat myös syksyyn saakka ja paljon vielä kesässä tapahtuu muutakin. Tutustukaa siis tapahtumakalenteriin.

Itse käyn sitten tällä viikolla kiinni ainakin kirkonkylän lämpölaitoksen päätösvalmisteluun. Tarkoitus on, että elokuun ensimmäisessä kunnanhallituksessa tehtäisiin esitys kunnanvaltuustolle lämpölaitoksen ja kaukolämpöverkon luomiseksi Hankasalmen kirkonkylän alueelle ja elokuussa valtuusto tekisi asian suhteen päätöksen. Näin syksyllä 2014 olisi viimein luovuttu öljyn käytöstä kunnan kiinteistöjen lämmityksessä kirkonkylässä ja saatu luonnon kannalta kestävä ja taloudellisesti edullinen energiaratkaisu luotua muillekin kiinteistöille.  

Myös laajakaistaratkaisun valmistelua tehdään heinäkuun kuluessa, mutta se tulee käsittelyyyn vasta elokuun toisessa kunnanhallituksessa.

Tämän viikon minut saa hyvin kiinni, jos teillä kuntalaisilla tai kesäasukkaillamme on mielessä joitain asioita. Tosin puhelimella tai sähköpostilla kannattaa lähestyä kunnanviraston ollessa suljettuna. Perjantai-iltapäivästä tosin siirryn kuninkuusraveja kohden jo ja viikonlopun ajan keskityn hienoon hevosurheiluun. Muistakaahan kaikki, että hevosystäväinseura on järjestämässä Hankasalmelta kyydin tapahtumaan sekä lauantaina että sunnuntaina.

Ensi viikolla sitten tiistai-lauantai välin (24.-28.7.) lomailen ja olen tavoittamattomissa. Ja sen jälkeen olenkin lomani pitänyt.

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä