Siirry sisältöön

Lupasin ensimmäisessä blogissani, jonka olen jättänyt tähän alle vielä mukaan, että blogipalsta päivittyy viikottain. Aiheita jo nyt ja alkusyksystä on kirjoittamiseen kyllä riittämiin.

Hankasalmella työttömyys on vakava ongelma tällä hetkellä ja siihen on syytä paneutua tarkemmin myös tällä palstalla. Taloutta on kunnassa tasapainotettava mm. valtionosuusleikkausten vuoksi. Vapaa-aikatoimea järjestellään syksyn myötä uudelleen. Kuntarakenneuudistus etenee syksyllä ja vaatii Hankasalmelta kantoja ja ratkaisuja, joita teemme keväisen kuntalaiskyselyn hengessä. Jo elokuussa meidän on tehtävä ratkaisumme esimerkiksi Laajakaista kaikille -hankkeen suhteen kuin myös sen suhteen rakennammeko/rakennuttammeko kirkonkylään lämpölaitoksen...

Esimerkiksi edellä kuvattuja asioita tulen blogissa siis jatkossa käsittelemään ja kunnan facebook-sivuilla voi blogien aihepiireistä sitten käydä keskustelua. Mutta nyt on kuitenkin kesän ja loman aika.

Itsekin teen tätä päivitystä lomaltani, mutten malta olla muistuttamatta teitä kaikkia siitä, että hyvän arjen Hankasalmi on loistava kesäkunta.Käykäähän nauttimassa Lännen Lokarista Venekoskella ja tanssimassa Hangan lavalla. Tarttukaa kaikki rohkeasti gofmailaan Revontulessa ja nauttikaa Hankakiepin savusaunaillloista. Ja ensi viikolla kaikki te tulette tietysti keskiviikkona 4.7. Heinäraveihin.

Heinäraveista on todettava sen verran, että toissa vuonna pari nuorta miestä vieressäni totesi, että raveissahan on alettava käydä useammin. Näin siksi, että ensin yksi hieman kokemattomampi ravuri päätti ravata radalla ilman kuskia ja seuraavassa lähdössä toinen päätti heti lähdön jälkeen kaartaa varikolle. Kesäraveissa siis sattuu ja tapahtuu. Valtaosin kuitenkin kyse on huippuhevosurheilusta totopisteineen. Suomen pääratojen raveista kesäravit poikkeavat vain siinä, että näissä tapahtumissa on oikeasti yleisöä ja aitoa ravitunnelmaa. Itse en malta koskaan jättää Heinäraveja väliin - nytkin olen lomasuunnitelmani tehnyt ravien mukaan. Totovihjeitä teidän tosin kannattanee kysyä joiltain muilta - minun pelisysteemini eivät oikein ole kohdilleen osuneet.

Seuraavan kerran kirjoittelen tälle palstalle 12.7., kun palaan ennen Kihveli Soikoon -tapahtumaa lomaltani. Muistakaahan siis, että Kihvelissäkin on taas loistava esiintyjäkaarti, joten nähdään Asemalla 13.-15.7. skiffletunnelmissa.