Siirry sisältöön

Kunnanjohtaja julkaisi 10.1.2018 vuoden 2018 ensimmäisen vlogivideon, jossa pohditaan TMK energiakouran kaltaisen yrityksen merkitystä kunnalle. Video julkaistiin kunnan facbook-sivuilla ja on nyt nähtävissä täällä

Kunnanjohtajan vlogi 1/2018 - Kunta ja energiakoura

Hankasalmen kunnassa otetaan vuonna 2018 käyttöön säännöllinen vlogiviestintä - niin henkilöstölle, päättäjille kuin kuntalaisillekin. Yksi osa sitä on kunnanjohtajan noin kahden viikon välein ilmestyvät lyhyet videoblogit ajankohtaisista asioista. Myös isompia asiakokonaisuuksia, jotka ovat valmistelussa avataan vlogiviestininnän kautta. Nämä vlogit julkaistaan täällä kunnanjohtajan blogipalstalla ja niitä saatetaan täydentää liitemateriaalilla.

Tässä ensimmäisessä kunnanjohtajan vlogissa alkuosa on tuollainen lyhyt video kunnan loppuvuodesta - ja sen perään on liitetty kunnan strategiatyön esittely. Tässä yhdistyy siis kaksi eri kokonaisuutta.

Muistakaa myös, että tätä viestintämuotoa vasta harjoitellaan ja kaikki tehdään alusta loppuun itse - aina videolla esiintyvän henkilön toimesta, kun mitääm viestintähenkilöstöä kunnassa ei ole - joten pikkuhiljaa kehitämme visuaalisuutta näissä vlogeissa.

Siirry tästä kunnanjohtajan vlogivideoon

Päädyin kokoamaan auki julkisen sektorin henkilöstömääriä sosiaalisessa mediassa käydyn keskustelun jälkeen. Lopulta päätin julkaista siitä pienen blogikirjoituksen, koska nämä tilastot saattavat yllättää monet. Tilastoista voi toki tehdä hyvin erilaisia johtopäätöksiä – ja lukuihin on monia erilaisia syitä.