Siirry sisältöön

Mediassa on viime päivinä noussut voimakkaasti esille Hankasalmen kunnan alueella toimivat taksiyrittäjät ja heidän käyttäytymisensä asiakkaita kohtaan. Keskustelu on muotoutunut hyvinkin värikkääksi ja siihen en lähde sen enempää kantaa ottamaan, kuin että hieman maltti varmasti olisi paikallaan reaktioissa, koska eivät lehtijutut ihan yhtä oikeaa kuvaa Hankasalmen palvelutilanteesta anna. Toisaalta en väitäkään että savua olisi ilman tulta, eli parannettavaakin palveluista löytyy.

Haluan kunnanjohtajana kuitenkin nostaa esille sen tärkeän asian, että Hankasalmella on paljon osaavia, kokeneita ja asiakkaita hyvin palvelevia taksiautoilijoita! Monelta osin voimme olla palveluun kunnassa erittäin tyytyväisiä.

Kunnan isänä", jos kulunutta kunnanjohtajafraasia lainaan, oli pakko vähän paatosta isänpäivän kunniaksi sote- ja maakuntauudistuksesta kirjoittaa päivän lehdet täytekakkukahvin kera luettuani. Käytännössä olin kirjoittamassa lyhyttä facebook-päivitystä, mutta teksti kasvoi todella pitkäksi, kun asiaa kahvikupin ääressä pohdiskelin. Julkaistaan se siis blogitekstinäkin nyt. Jäin siis pohtimaan isänpäivästä huolimatta taas kerran sote- ja maakuntauudistusta ja siksi, että olen siitä todella huolissani.

Kunnanjohtaja näkemyksiä voit kuunnella ja katsella seuraavan videon kautta

 

https://www.youtube.com/watch?v=3Ba0yd1-UvQ