Hankasalmella, kuten koko Suomessa, pitää tarttua asioihin vahvuuksien kautta. Ja niitä niin Suomella kuin Hankasalmella on. Lähes jokainen Suomen kunta – jopa kaupungit – voivat ylpeinä nostaa esiin luonnon kauneutta ja puhtaita vesistöjä – raikasta ilmaa. Mutta noista(kin) seikoista pitäisi aidosti osata tehdä vahvuuksia konkreettisesti. Hankasalmella on osattu!

Hankasalmen kunnan tiedotusliitteessä Hankasalmen Sanomien välissä on ensi viikolla vuoden viimeisessä numerossa tuhtipaketti tietoa taas kunnasta. Tässä kuitenkin jo ennakkoantina sähköisesti ensi viikon lehden kunnanjohtajan pääkirjoitus - jossa ennen kaikkea otetaan kantaa soteen ja kunnan hyvin toimivaan päätöksentekoon.

Ensi sunnuntaina kaikilla on Hankasalmella mahdollisuus juhlia hienoa 4H-järjestöämme. Kunnanjohtajan blogi on viettänyt hiukan hiljaiseloa, kun kunnanjohtaja on päivittänyt syksyn kuluessa kunnan fb-sivuja säännöllisesti, mutta avataan tämän kirjoituksen myötä taas blogikin henkiin.

Jatkossa kirjoittelen molemmilla sähköisillä foorumeilla.

 

Tässä siis Hankasalmen Sanomissa tänään julkaistu kolumnini 4H:n juhlaliitteessä. Kun kaikille ei lehti tule, niin tässä laajemmalle yleisölle näkemykseni juhlivasta yhteisöstä: