Siirry sisältöön

Hankasalmen kunnan tiedotusliitteessä Hankasalmen Sanomien välissä on ensi viikolla vuoden viimeisessä numerossa tuhtipaketti tietoa taas kunnasta. Tässä kuitenkin jo ennakkoantina sähköisesti ensi viikon lehden kunnanjohtajan pääkirjoitus - jossa ennen kaikkea otetaan kantaa soteen ja kunnan hyvin toimivaan päätöksentekoon.

Ensi sunnuntaina kaikilla on Hankasalmella mahdollisuus juhlia hienoa 4H-järjestöämme. Kunnanjohtajan blogi on viettänyt hiukan hiljaiseloa, kun kunnanjohtaja on päivittänyt syksyn kuluessa kunnan fb-sivuja säännöllisesti, mutta avataan tämän kirjoituksen myötä taas blogikin henkiin.

Jatkossa kirjoittelen molemmilla sähköisillä foorumeilla.

 

Tässä siis Hankasalmen Sanomissa tänään julkaistu kolumnini 4H:n juhlaliitteessä. Kun kaikille ei lehti tule, niin tässä laajemmalle yleisölle näkemykseni juhlivasta yhteisöstä:

Seuraava puhelinkeskustelu on kuviteltu, mutta voisi hyvin olla aito..

"- Mitä oot tekemässä, kysyy kaveri puhelimessa Hankasalmen mökkitutultaan

- Lopettelen juuri golfkierrosta ja käyn varaamassa keilaradan huomiselle Revontulesta ja otan yhden bissen siinä terassilla ja selvitän, paljonko poreallas ja savusauna yhdistelmän varaaminen ensi viikon sukulaisvierailulle kustantaisi. Sit käyn kirkolla upouudessa Marketissa ostoksilla...