Siirry sisältöön

Seuraava puhelinkeskustelu on kuviteltu, mutta voisi hyvin olla aito..

"- Mitä oot tekemässä, kysyy kaveri puhelimessa Hankasalmen mökkitutultaan

- Lopettelen juuri golfkierrosta ja käyn varaamassa keilaradan huomiselle Revontulesta ja otan yhden bissen siinä terassilla ja selvitän, paljonko poreallas ja savusauna yhdistelmän varaaminen ensi viikon sukulaisvierailulle kustantaisi. Sit käyn kirkolla upouudessa Marketissa ostoksilla...

(Kunnanjohtajan pääkirjoitus kunnan tiedotusliitteessä julkaistaan taas tässä blogissa, koska kaikkia ei Hankasalmen Sanomat tavoita.)

Kuluva vuosi tulee olemaan merkittävä vedenjakaja Hankasalmen osalta monessa mielessä. Meidän on saatava oikaistua käyttötaloutemme positiiviseksi, jottemme ajaudu kriisikunnaksi taloutemme suhteen. Valtakunnan tasolla lykkääntynyt sote-uudistus ja toisen asteen koulutukseen kaavaillut muutokset noussevat myös esiin huhtikuun eduskuntavaalien jälkeen tavalla tai toisella. Samoin maan hallituksen on jatkettava entistä voimakkaammin julkisen talouden tervehdyttämistä.

Eilisten penkkareiden ja tämänpäiväisten Vanhojen tanssien hetkellä oli juuri oikea aika nostaa esille lukioiden merkitys pienissä kunnissa, kun ministeriö nyt linjauksillaan uhkaa jopa niiden olemassa oloa. Blogini sisältö tänään onkin sama, kuin Keskisuomalaisessa tänään julkaistu allekirjoittaneen ja Karstulan kunnanjohtaja Eino Nissisen yhteinen mielipidekirjoitus: