Siirry sisältöön

Kesällä Hankasalmi on parhaimmillaan. On hienoja kesätapahtumia ja näyttelyjä, on vilkasta torielämää, iloisia kesäasukkaita, Melli-Ellin jätskiannoksia tai Jari-Pekan jättituutteja. Luontopoluilla voit tutustua Hankasalmen luontoon, Revontulessa golfata, lukuisilla puhtailla järvillä kalastaa.

 

 

Suomen Yrittäjät toteuttivat nyt vuonna 2014 jo oman elinkeinopoliittisen kyselynsä kaikissa Suomen kunnissa. Sen antama arvio Hankasalmen kunnan elinkeinopolitiikan hoidosta oli hyvin kriittinen, mutta toisaalta kyselyyn vastanneita oli kovin vähän. Yrittäjäjärjestön kyselyn suuri puute onkin se, että missään kunnassa vastaajina ei ole kuin pieni otos kyseisten kuntien yrittäjistä.

Huomenna torstaina 20.3. ilmestyy kunnan tiedotusliite Hankasalmen Sanomien välissä. Kyseisessä liitteessä esitellään ennen kaikkea kunnan omia rakennushankkeita - ja mikä merkitys niillä on kuntalaisten palveluihin. Pääkirjoituksessa sivuan huolia ja murheitakin, joita niitäkin on. Tässä blogiinkin siirrettynä jo hivenen ennakkoon tuo pääkirjoitukseni paperisessa tiedotusliitteessämme.