Siirry sisältöön

Kunnanjohtajan VLOGI 20.11.2020

Kunnan talousarviota laaditaan seuraavan kunnanjohtajan ehdotuksen pohjalta. Käytännössä ehdotus käyttötalouden osalta on vastuualueiden esityksen mukainen. Vastuualueet taas pystyivät pääsääntöisesti tekemään talousarvioehdotuksensa kunnanhallituksen elokuussa niille antamaan laadintaraamiin. Kunnanjohtajan ehdotuksessa taustatiedoissa keskitytäänkin kuvaamaan rahoituspohjan arvioinnin kehittyminen vuoden 2020 kuluessa, kun verotuloennusteet ovat vaihdelleet ja valtionosuuksia ovat kohdanneet monenlaiset muutokset - lähinnä koronatukipakettien muodossa.

Vuoden 2020 tulosennusteessa kalvosarjoilla ei ole huomioitu 19.11. tullut valtiovarainministeriön päätöstä harkinnanvaraisesta valtionosuudesta, jota Hankasalmelle kuluvalle vuodelle myönnettiin 670 000 euroa.

Kunnanjohtajan ehdotuksen luvut (pdf)

Talousarviokirja laaditaan maanantain 23.11. hallituksen seminaarin jälkeen ensi viikolla ja julkaistaan viimeistään marraskuun lopussa kunnan www-sivuilla. Hallitus tekee esityksen talousarviosta 7.12 ja valtuusto päättää siitä 14.12.

Ja tässä vielä toistamiseen linkki kunnanjohtajan vlogiin (mikä oli jo tuolla ylhäällä), joka kertoo talouden tilasta Hankasalmella

Kunnanjohtajan VLOGI 20.11.2020

Kunnanjohtaja toivottaa tämän kesätervehdys vlogin myötä oikein hyvää kesää kaikille Hankasalmella

Kunnanjohtajan kesätervehdys, Hankasalmen kunta yleiskanava / tekstittämätön video

Kunnanjohtaja kertoo lyhyesti Hankasalmen arjesta koronarajoituksia osin huomenna 14.5. purettaessa. Ja pientä videokuvaa lopuksi myös valtuuston illan (13.5.) ulkokokouksesta.

Täältä pääset vlogin katseluun, Hankasalmen kunta yleiskanava / tekstittämätön video