Siirry sisältöön

Kunnan www-sivujen uusimisen myötä koko kunnan visuaalinen ilme hahmottuu uusiksi. Kunnan uutta logoa ja ulkoasua ajamme sisään tämän vuoden kuluessa. Uudistuksen toivomme ja uskomme heijastavan sitä uskoa kunnan tulevaisuuteen ja halua kunnan kehittämiseen, joka kuntapäättäjiemme ja kuntalaistemme keskuudessa vallitsee.

Uudistuksen ei ole tarkoitus jäädä vain ulkoasulliseksi, vaan jatkossa näitä www-sivujakin on tarkoitus entistä paremmin päivittää. Päättäjille ja henkilöstölle parannetaan viestintää luomalla näiden sivujen lisäksi heidän käyttöönsä intranet ja ekstranet osionsa. Sosiaalinen media otetaan entistä voimakkaammin mukaan kunnan viestintään ja vuorovaikutukseen kuntalaisten kanssa - ja se näkyy näiden www-sivujen tykkää-painikkeiden kauttakin jo suoraan.

Sähköisiä lomakkeita ja asiointia kuntaan tullaan lisäämään hallitusti. Ensimmäisessä vaiheessa nyt heti kesällä kunnan rekrytointi viedään Kuntarekry-järjestelmän kautta sähköiseen aikaan. Eli kunnalle haetaan jatkossa töihin pääsääntöisesti sähköisesti esimerkiksi näiden sivujen kautta ja samoin työpaikoistamme tiedotus on hyvin saavutettavissa työvoimatoimiston ja Kuntarekryn sähköisten hakupalvelujen kautta. 

Toivon, että teidän sivulla vierailijoiden on nyt entistä helpompi löytää tietoja kunnastamme, sen tapahtumista, sen yrityksistä ja vaikkapa sen päätöksistä uudistuksemme myötä. Mieluusti otamme kunnassa palautetta niin uusista kotisivuista kuin visuaalisesta ilmeestämmekin vastaan niin nyt kuin jatkossakin. Kunnan facebook-sivut uusimme elokuun kuluessa mm. kuvamateriaalia ja kuntatietoja niillä kasvattamalla, mutta fb-sivujen kohdalla sisällön tuotannosta vastaatte toivottavasti te kuntalaisemme.

Itse aion blogata näillä www-sivuilla säännöllisesti viikottain - tai pyytää tälle paikalle aina silloin tällöin blogin joltain toiselta viranhaltijalta tai keskeiseltä päättäjältä. Tarkoitus on, että näissä blogeissa tuodaan esiin näkökulmia ajankohtaisiin kuntakentän tai Hankasalmen asioihin.

Tervetuloa uusille kotisivuillemme!