Kevät on tullut ja kesä lähestyy. Hankasalmen kesän yksi suosittuja ihmisten kohtaamispaikkoja on leirintäalueemme ravintola. Siellä taas lähes joka viikonloppu on järjestetty karaokeiltoja. Haluankin blogissani nostaa tämän asiakokonaisuuden nyt avoimeen keskusteluun.

Sillä nyt kuntaan on tullut useiden lähiasukkaiden allekirjoittaman aloite, jossa toivotaan karaoken aiheuttamaan melutasoon muutosta ja toisaalta on taas (tämän aloitteen tultua yleiseen tietoon) netissä kerätty adressia (joka myös kuntaan on toimitettu nyt perjantaina), jossa halutaan viestiä tukea karaoketoiminnan jatkolle entisellään. Nyt on hyvä aika käydä aiheesta rakentavaa keskustelua....

Hankasalmen Sanomien liitteenä ilmestyneessä kunnan maaliskuun tiedotusliitteessä luvattiin, että kunnanjohtajan kirjoitus tiedotusliitteessä julkaistaan myös tässä blogissa, mikäli siitä haluttaisiin käydä keskustelua. Ja tässä tuo kirjoitus sähköisenä nyt on. Blogiksi hiukan pitkä - mutta paperista tiedotusliitettä ja sähköistä viestintää yhdistää oivalla tavalla.

Kuntauudistuksen keskellä ei unohdeta kunnan kehittämistä

Hankasalmen kunta antoi viime viikolla lausuntonsa koskien

Helmikuu on ollut mielenkiintoista aikaa kunnassa. Uusien luottamushenkilöiden perehdyttämisen keskellä olemme tehneet ratkaisun kunnan kaukolämmön toteuttajasta Hankasalmen kirkonkylän alueelle. Tänään teemme kunnanvaltuustolle esityksen ratkaisusta, jolla uudelle laitokselle saadaan luotua tieyhteys suoraan Keskustieltä. Ja totta kai helmikuussa on luotu myös kunnan kantaa kuntarakennelakiin.