Aloitetaan uusi vuosi kehittämällä tätä sähköistä vuorovaikutusta. Syksyn ajan tuli toiveita kuntaan tämä blogin kehittämisestä aidoksi blogiksi, jota voi kommentoida ja jossa eri kirjoitukset ovat selkeästi erillään toisistaan. Nyt tämä uudistus tehdään noiden toiveiden mukaisesti.

Mistä sitten kunnanjohtaja aikoo täällä alkuvuodesta kirjoitella.

(tämä blogikirjoitus on lyhennelmä ensi viikon kunnan tiedotusliitteen pääkirjoituksesta. Muista Hankasalmen Sanomien välissä oleva vuoden viimeinen kunnan tiedotusliite ensi viikolla)

Hankasalmen kunnan syksyn ja alkutalven kohokohtia ovat olleet hienot tapahtumat, kuten Unelmia- ja toiveita –yhteisötanssiteos, Joulupukki ja noitarumpu -musiikkinäytelmä tai vaikkapa Voicen joulukonsertti Hankasalmen kirkossa. Kaikille näille tapahtumille yhteistä on se aito ja suuri yhteisöllisyys, joka niiden kautta kuntalaisista ja kunnasta välittyy. Toinen hieno asia, joka näiden tapahtumien kautta nousee esille, on se, että kunnassamme on osaavia, taitavia, luovia ja iloisia nuoria.

Tänään lähti postiin istuvan kunnanhallituksen toiseksi viimeinen esityslista. Talousarvio, hallintosäännön muuttaminen ympäristötoimen osalta kahden lautakunnan malliin, luottamusmiespalkkioista päättäminen, maaseututoimen yhteistoiminta-alueen aiheuttama virkamuutos mm. ne ovat listalla päätettävien asioiden joukossa.

Luottamushenkilöt neuvottelevat parasta aikaa tulevan vaalikauden luottamushenkilöpaikoista. Mutta kaiken kiireen keskellä on oltava aikaa virittäytyä joulutunnelmaankin.