Siirry sisältöön

Hankasalmen Sanomien liitteenä ilmestyneessä kunnan maaliskuun tiedotusliitteessä luvattiin, että kunnanjohtajan kirjoitus tiedotusliitteessä julkaistaan myös tässä blogissa, mikäli siitä haluttaisiin käydä keskustelua. Ja tässä tuo kirjoitus sähköisenä nyt on. Blogiksi hiukan pitkä - mutta paperista tiedotusliitettä ja sähköistä viestintää yhdistää oivalla tavalla.

Kuntauudistuksen keskellä ei unohdeta kunnan kehittämistä

Hankasalmen kunta antoi viime viikolla lausuntonsa koskien

Helmikuu on ollut mielenkiintoista aikaa kunnassa. Uusien luottamushenkilöiden perehdyttämisen keskellä olemme tehneet ratkaisun kunnan kaukolämmön toteuttajasta Hankasalmen kirkonkylän alueelle. Tänään teemme kunnanvaltuustolle esityksen ratkaisusta, jolla uudelle laitokselle saadaan luotua tieyhteys suoraan Keskustieltä. Ja totta kai helmikuussa on luotu myös kunnan kantaa kuntarakennelakiin.  

Aloitetaan uusi vuosi kehittämällä tätä sähköistä vuorovaikutusta. Syksyn ajan tuli toiveita kuntaan tämä blogin kehittämisestä aidoksi blogiksi, jota voi kommentoida ja jossa eri kirjoitukset ovat selkeästi erillään toisistaan. Nyt tämä uudistus tehdään noiden toiveiden mukaisesti.

Mistä sitten kunnanjohtaja aikoo täällä alkuvuodesta kirjoitella.