Myönnetyt luvat (PDF)

Kuulutus (pdf)

Taksatiedote (pdf)

 

Myönnetyt luvat (pdf)

 

Kokouskutsu Roukapuron valuma-alueen maanomistajille ja asukkaille

Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) vetämässä hankkeessa on tehty Roukapurolle kunnostus- ja vesiensuojelusuunnitelma. Suunnitelma sisältää toimenpide-ehdotuksia Roukapuron kunnostamiseksi, sekä puroon tulevan kuormituksen hillitsemiseksi.

Hankkeen toteuttajat esittelevät valmista suunnitelmaa ja vastaavat kysymyksiin infotilaisuudessa Venekosken Nuorisoseurantalolla keskiviikkona 21.10.2020 klo 17 alkaen.
Tilaisuudessa on lisäksi vesistökunnostuksien avustuksista kertomassa vesitalousasiantuntija Lauri Kaisto Keski-Suomen ELY-keskuksesta.

Jos sinulla on flunssanoireita, niin jääthän silloin kotiin. Tilaisuudessa on saatavilla hengityssuojaimia ja käsidesiä. Tuolit on järjestetty suojaetäisyydet huomioiden.

Tervetuloa!

Lisätietoja antaa:
Samuli Lahtela
Roukapuron kunnostus- ja vesiensuojelusuunnitelma-hankkeen projektipäällikkö
Jyväskylän ammattikorkeakoulu/Biotalousinstituutti
Puhelinnumero: 040 596 2378
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ville Jauhiainen on jättänyt kunnan ympäristönsuojeluviranomaiselle maastoliikennelain 30 §:n mukaisen hakemuksen, joka koskee jäärataharjoittelua enintään kuudella moottoripyörällä Kuuhankaveden Viinikkalanselän jäällä. Harjoituksia järjestetään 10.12.2020 – 11.4.2021, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 12-15.
Hakemukseen voi tutustua Hankasalmen kunnan Internet-sivuilla (www.hankasalmi.fi – kuulutukset) tai kunnanvirastolla ympäristötoimistossa (Keskustie 41, 41520 Hankasalmi). Tiedusteluihin vastaa ympäristönsuojelusihteeri Sirpa Peitsenheimo-Aarnio, puh. 014 2671 319. Tiedoksisaannin katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä julkaisemisajankohdasta.
Niillä, joiden oikeutta, etua tai velvollisuutta asia saattaa koskea, ja niillä joiden elinympäristöön, työntekoon tai muihin oloihin asian ratkaisulla voi olla huomattava vaikutus, on tilaisuus ilmaista kirjallisesti mielipiteensä asiasta 11.11.2020 klo 15.00 mennessä osoitteella Hankasalmen kunta, Rakennus- ja valvontalautakunta, Keskustie 41, 41520 Hankasalmi tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Hakemusasiakirjat löytyvät tästä.

Kartta löytyy tästä.


Hankasalmella 5.10.2020
Hankasalmen kunta
Rakennus- ja valvontalautakunta

Myönnetyt luvat (pdf)