lapsinuotiolla

Hankasalmi tarjoaa monia elämyksiä matkailijalle. Merkittävimmistä matkailuyrityksistämme mainittakoon Lomakeskus Revontuli, joka on monipuolinen loma-, kokous- ja juhlapaikka sekä suosittu tanssiravintola. Revontuli Golf on upea 18-reikäinen golfkenttä sen välittömässä läheisyydessä. Uusinta matkailukeskuksessa on amerikkalaistyylinen Bowling & Dining- kokonaisuus. Tervemenoa kaikki keilaamaan – hohdolla tai ilman! Revontuleen ja keilaukseen tästä

Häkärinteet koko perheen laskettelukeskuksena on talvisin matkailun pääkohteemme. Uusi talvikausi on hyvässä vauhdissa jo ja kausikortteja voit ostaa ja mökkivarauksia tehdä koko perheen laskettelukeskukseen täältä Häkärinteiden nettikaupasta.

Jari-Pekka palvelee matkailijoita monipuolisena 24h liikenne-asemana Hesburgereineen ja Kotipizzoineen loistopaikalla 9-tien varressa.

Näiden yritysten tarjontaa täydentävät muun muassa Erä's Pete tarjoamalla vahvalla kokemuksella eräelämyksiä luonnossa. Lomamökkejä majoittumiseen Hankasalmella tarjoavat monet paikalliset yrittäjät.

Hankasalmella on upeita käyntikohteita Villa Mathildan käsityö- ja taidetalo ja Sepän Gallerian keramiikkapaja esimerkkeinään ja muita mainioita käyntikohteita on niiden ohella esillä näillä sivuilla. Myös tapahtumiin voit tutustua näiltä sivuilta ja tulla Hankasalmelle vaikkapa Venekosken kesäteatterin, Hangan lavan tai Kihveli Soikoon  tunnelmiin.

Aktiviteetteja golfin, laskettelun ja erämatkailun ohella tarjoaa esimerkiksi Hankasalmen ratsastuskoulu.

Tervetuloa matkailija siis Hankasalmelle nauttimaan kauniista luonnostamme. Meillä voit rauhoittua arjen keskellä koskien ja järvien äärellä hyvien palvelujen, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ja hienojen tapahtumien kunnassa. 

 

Hankasalmen talven kohokohta on Häkärinteet

Häkällä odotetaan enää vain pakkasia ja sitten on lunta. Loistavat rinteet hyvien palvelujen äärellä odottavat jo laskijoitaan. 30-vuotisjuhlan kunniaksi oli päällä huima kausikorttikampanja ja katsotaan jatkuuko se vieläkin. Tutustu Häkän tarjontaan tältä

Täyttä häkää Häkälle!

 

 

 

Revontuli -  keilailu, saunat ja mainio viihdeohjelmisto - ne kuuluvat olennaisena osana Hankasalmen talveen

Alla olevien linkkien kautta pääset mm. Revontulen upeaan viihdeohjelmistoon, jossa on tarjolla kaikille jotakin - ja kohtahan se kesä ja golf jo odottavat!!!

Revontuli ja keilaus

Revontulen viihdeohjelmisto

 

Kivaa Tekemistä -sivuilla Hankasalmi esittäytyi talvikautensa osalta näin 2017

Käy myös tutustumassa, miten Häkärinteet ja Revontuli talvisessa asussaan tulivat vuosi sitten esiin Kivaa Tekemistä sivuilla  talvikaudella.

Klikkaa seuraavia linkkejä:

Hankasalmi esillä Kivaa Tekemistä www-sivuilla

Ja saman yrtityksen face-sivuilla kuukauden kohteena