lapsinuotiolla

Hankasalmi tarjoaa monia elämyksiä matkailijalle. Merkittävimmistä matkailuyrityksistämme mainittakoon Lomakeskus Revontuli, joka on monipuolinen loma-, kokous- ja juhlapaikka sekä suosittu tanssiravintola. Revontuli Golf on upea 18-reikäinen golfkenttä sen välittömässä läheisyydessä. Uusinta matkailukeskuksessa on amerikkalaistyylinen Bowling & Dining- kokonaisuus. Tervemenoa kaikki keilaamaan – hohdolla tai ilman! Revontuleen ja keilaukseen tästä

Häkärinteet koko perheen laskettelukeskuksena on talvisin matkailun pääkohteemme. Uusi talvikausi on hyvässä vauhdissa jo ja kausikortteja voit ostaa ja mökkivarauksia tehdä koko perheen laskettelukeskukseen täältä Häkärinteiden nettikaupasta.

Jari-Pekka palvelee matkailijoita monipuolisena 24h liikenne-asemana Hesburgereineen ja Kotipizzoineen loistopaikalla 9-tien varressa.

Näiden yritysten tarjontaa täydentävät muun muassa Erä's Pete tarjoamalla vahvalla kokemuksella eräelämyksiä luonnossa. Lomamökkejä majoittumiseen Hankasalmella tarjoavat monet paikalliset yrittäjät.

Hankasalmella on upeita käyntikohteita Villa Mathildan käsityö- ja taidetalo ja Sepän Gallerian keramiikkapaja esimerkkeinään ja muita mainioita käyntikohteita on niiden ohella esillä näillä sivuilla. Myös tapahtumiin voit tutustua näiltä sivuilta ja tulla Hankasalmelle vaikkapa Venekosken kesäteatterin, Hangan lavan tai Kihveli Soikoon  tunnelmiin.

Aktiviteetteja golfin, laskettelun ja erämatkailun ohella tarjoaa esimerkiksi Hankasalmen ratsastuskoulu.

Tervetuloa matkailija siis Hankasalmelle nauttimaan kauniista luonnostamme. Meillä voit rauhoittua arjen keskellä koskien ja järvien äärellä hyvien palvelujen, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ja hienojen tapahtumien kunnassa. 

 

Hankasalmen talven kohokohta on Häkärinteet

Häkällä odotetaan enää vain pakkasia ja sitten on lunta. Loistavat rinteet hyvien palvelujen äärellä odottavat jo laskijoitaan. Huima kausikorttikampanja on taas päällä. Tutustu Häkän tarjontaan tältä

Täyttä häkää Häkälle!

 

Revontuli Jyväskylän seudun vuoden matkailuyritys!

 

Lue lisää upeasta palkinnosta täältä

 

Häähninmäki Suomen Ladun kuukauden ulkoiluteko

Kiitos Pekalle ja muille aktiiveille

HAAHNINTUPA IMG nettiin

 

 

Lue lisää Liikuttajan artikkelista