Siirry sisältöön

Kuvassa näkyy lapsi lämmittelemässä käsiään nuotiolla

Hankasalmi tarjoaa monipuolisia elämyksiä matkailijalle järviluonnon äärellä, maaseutumaisemissa.

Merkittävimmistä matkailuyrityksistämme mainittakoon Lomakeskus Revontuli, joka tarjoaa majoitusta hotellissa, lomamökeissä ja uusimpana ylellisissä lasi-igluissa järvimaisemin. Rannan saunamaailma, kaksi ravintolaa, keilahalli, viikonloppujen viihdeillat sekä monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden. Revontuli Golf on 18-reikäinen, aina hyvästä kunnostaan tunnettu golfkenttä Revontulen välittömässä läheisyydessä.

Häkärinteet koko perheen laskettelukeskuksena on talvisin matkailun pääkohteemme. Häkärinteet on erityisesti perheiden suosima laskettelukeskus, vaihtoehtoja löytyy vasta-alkajista vauhtihirmuihin. Kausikortteja ja rinnelippuja voit ostaa sekä mökkejä vuokrata Häkärinteiden nettikaupasta.

Erä's Pete tarjoaa vahvalla kokemuksella eräelämyksiä luonnossa. Erä's Peten tarjoamiin ohjelmapalveluihin kuuluvat muun muassa kalastus- ja metsästysretket ja melonta.

Jari-Pekka palvelee matkailijoita monipuolisena 24h liikenne-asemana Hesburgereineen ja Kotipizzoineen loistopaikalla 9-tien varressa.

Hankasalmella on upeita käyntikohteita, esimerkiksi Sepän Gallerian keramiikkapaja. Myös muita mainioita käyntikohteita on esillä näillä sivuilla. Tapahtumiin voit tutustua näiltä sivuilta ja tulla Hankasalmelle vaikkapa Venekosken kesäteatterin, Hangan lavan tai Kihveli Soikoon  tunnelmiin.

Aktiviteetteja golfin, laskettelun ja erämatkailun ohella tarjoaa esimerkiksi Hankasalmen ratsastuskoulu

Tervetuloa matkailija siis Hankasalmelle nauttimaan kauniista luonnostamme. Meillä voit rauhoittua arjen keskellä koskien ja järvien äärellä hyvien palvelujen, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ja hienojen tapahtumien kunnassa. 

Olemme mukana viiden kunnan yhteisessä retkeilyalueessa!

 

Lataa tästä itsellesi retkeilyesite

 Koko etusivu

  

Koko takasivu 1

   

Revontuli Jyväskylän seudun vuoden matkailuyritys!

Lue lisää upeasta palkinnosta täältä, www.jyvaskyla.fi

Häähninmäki Suomen Ladun kuukauden ulkoiluteko

Kiitos Pekalle ja muille aktiiveille

HAAHNINTUPA IMG nettiin

Lue lisää Liikuttajan artikkelista