Hankasalmi tarjoaa monia elämyksiä matkailijalle. Merkittävimmistä matkailuyrityksistämme mainittakoon Lomakeskus Revontuli, joka on monipuolinen loma-, kokous- ja juhlapaikka sekä suosittu tanssiravintola. Revontuli Golf on upea 18-reikäinen golfkenttä sen välittömässä läheisyydessä. Uusinta matkailukeskuksessa on amerikkalaistyylinen Bowling & Dining- kokonaisuus. Tervemenoa kaikki keilaamaan – hohdolla tai ilman! Revontuleen ja keilaukseen tästä

Häkärinteet koko perheen laskettelukeskuksena on talvisin matkailun pääkohteemme. Uusi talvikausi on hyvässä vauhdissa jo ja kausikortteja voit ostaa ja mökkivarauksia tehdä koko perheen laskettelukeskukseen täältä Häkärinteiden nettikaupasta.

Jari-Pekka palvelee matkailijoita monipuolisena 24h liikenne-asemana Hesburgereineen ja Kotipizzoineen loistopaikalla 9-tien varressa.

Näiden yritysten tarjontaa täydentävät muun muassa Erä's Pete tarjoamalla vahvalla kokemuksella eräelämyksiä luonnossa. Lomamökkejä majoittumiseen Hankasalmella tarjoavat monet paikalliset yrittäjät.

Hankasalmella on upeita käyntikohteita, esimerkiksi Sepän Gallerian keramiikkapaja. Myös muita mainioita käyntikohteita on esillä näillä sivuilla. Tapahtumiin voit tutustua näiltä sivuilta ja tulla Hankasalmelle vaikkapa Venekosken kesäteatterin, Hangan lavan tai Kihveli Soikoon  tunnelmiin.

Aktiviteetteja golfin, laskettelun ja erämatkailun ohella tarjoaa esimerkiksi Hankasalmen ratsastuskoulu.

Tervetuloa matkailija siis Hankasalmelle nauttimaan kauniista luonnostamme. Meillä voit rauhoittua arjen keskellä koskien ja järvien äärellä hyvien palvelujen, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ja hienojen tapahtumien kunnassa.