Ristimäen vesiosuuskunnan toiminta-alueen piti tulla ympäristölautakunnan valmistelemana seuraavaan 29.4. pidettävään kunnanhallitukseen ja sieltä edelleen 6.5. pidettävään valtuustoon.

Ristimäelle pidettiin yleisötilaisuus 9.4. ja asiakokonaisuus oli lautakunnalle valmisteltu, mutta ennen lautakunnan käsittelyä Ristimäen vesiosuuskunnalta saapui osuuskunnan hallituksen päätös kuntaa, jossa osuuskunta ilmoitti muuttavansa esitystä toiminta-alueeksi. Asiaa ei siis voitu lautakunnassa käsitellä ja nyt selvittelyjen jälkeen kiinteistöjohtaja ja kunnanjohtaja ovat päättäneet, että valmistelulta lausuntokierroksen käyneeltä pohjalta jatketaan valtuustoon päätöksentekoon saakka. Asia pyritään saamaan käsittelyyn seuraavaan kesäkuun valtuustoon 

Maanantaina 27.5. valtuuston kokouksen jälkeen pidetään iltakoulu valtuutetuille, jossa linjataan kunnan vastineen laatimista markkinaoikeuteen tehdystä valituksesta koskien lämpölaitoksen toteuttajan valintaa. Kunta on saanut jatkoaikaa vastineen jättämiselle 12.6. saakka, joten siksi asiaa on mahdollista käsitellä valtuuston iltakoulussa.