Siirry sisältöön

Nuoriso logo

Hankasalmen Nuorisopalvelut tarjoavat nuorille turvallisia ja luotettavia aikuisia tueksi arkielämän eri sektoreille.  Nuorisopalveluiden työntekijät toimivat linkkinä nuorten ja eri toimijoiden välillä sekä mahdollistajana ja tukijana nuorten ideoille ja haaveille. Jokaisen työntekijän työnkuvaan kuuluu myös tieto- ja neuvontatyö, joten älä epäröi kääntyä meidän puoleen, olit sitten nuori tai vähän vanhempi. 

Nuorisopalveluiden toimintaa on muun muassa nuorisotilatoiminta. Nuorisopalveluiden tilat ovat turvallisia, päihteettömiä, energiajuomattomia sekä syrjinnästä vapaita. Tiloissa voi kokoontua ja niissä järjestetään sopivassa suhteessa kasvatuksellista toimintaa ja vapaa-ajan hömppää. Nuorisotiloilla voi pelata biljardia, lautapelejä sekä erilaisia pelikonsoli-pelejä. Tiloille voit tulla vain höpöttelemään kuulumisia tai vaikkapa lämmittämään eväitä. Nuorisotilojen ohjaajat ovat juuri sinua varten!

Nuorisopalveluiden toimintaa ovat myös erilaiset retket ja tapahtumat yhdessä nuorten kanssa järjestettyinä, koulu- ja oppilaitosyhteistyö, nuorisovaltuusto-toiminta sekä bänditilojen ylläpito yhdessä kulttuuripalveluiden kanssa. Nuorisopalvelut myös ylläpitävät Hankasalmen pääkirjaston tiloissa, kirjaston aukioloaikoina nuorten tieto- ja neuvonta-pistettä, Vinkkeliä, josta voit löytää ajankohtaista tietoa eri aiheista.

Koska olemme myös mukana muuttuvassa maailmassa, ylläpidämme nuorille suunnattuja somekanavia, joihin myös nuorten huoltajat ovat tervetulleita seuraajiksi. Tarjonnasta löytyy myös Hankasalmen Nuorisopalveluiden oma Discord-kanava. 

Nuorisopalveluiden toimintaan kuuluu myös Etsivä nuorisotyö sekä Nuorten työpaja Taitotupa, taitotupa.com

Nuorisotyön tarkoituksena on edistää kaikkien hankasalmelaisten 13 - 29-vuotiaiden nuorten hyvinvointia ja kuulla nuoria. Nuorten hyvinvointi on meille tärkeää!