Siirry sisältöön

Hankasalmen terveysasema kuuluu Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskukseen (JYTE).

Yhteistoiminta-alueen kotisivut ovat osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/terveys

Infektiopotilaat hoidetaan Kyllössä

Hankasalmen infektiopotilaat hoidetaan Kyllön terveysasemalla keskitetyllä infektiovastaanotolla. Hankasalmen terveysasemalla ei ole infektiovastaanottotoimintaan soveltuvia tiloja, ja infektiopotilaita on ollut viime aikoina korkeintaan pari potilasta päivässä.

Toimintatavat ovat muuttuneet koronaviruspandemian vuoksi: potilaita on pyritty ohjaamaan flunssan hoidossa mahdollisimman paljon puhelimessa, jolloin heitä ei ole ollut tarvetta ottaa vastaanotolle.

Hankasalmelaiset käyvät koronatestissä Jyväskylässä, ja jos testi on negatiivinen, flunssaan liittyvät jatko-oireilut hoidetaan omalla terveysasemalla Hankasalmella.  

Lisätietoja:

apulaisylilääkäri Eila Heinonen, Palokan, Uuraisten ja Hankasalmen terveysasemat, p. 050 476 3317, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

osastonhoitaja Tuula Jaakkola, Hankasalmen terveysasema, p. 040 352 0796, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Avosairaanhoidon palveluseteli

Hankasalmen kunnan asukkaille otetaan käyttöön avosairaanhoidon palveluseteli 1.11.2019 alkaen. Kunnan asukkaat voivat valita lääkärin ja sairaanhoitajan palvelut hyväksytyltä yksityiseltä palvelusetelituottajalta. Hankasalmen kunnanlääkärit Oy on hakeutunut palvelusetelituottajaksi ja on aloittanut toiminnan 11.11.2019.

Palveluntuottajan voi valita osoitteessa palse.fi tai asioimalla terveysasemalla tai palvelusetelituottajan toimipisteessä.

Perusturvan palveluseteleiden saantokirja (pdf) (sivut 94-103)

Hankasalmen kunnanlääkäreiden puhelinnumero on 0207 300 404
sähköposti: hTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.kunnanlaakarit.fi

Jyten sivulta puuttuvat numerotiedot tällä hetkellä Mielenterveyspalvelujen osalta Hankasalmella.

Depressiohoitajan puhelinnumero:  014 266 9029 ja 050 320 4083