Siirry sisältöön

Hankasalmen terveysasema kuuluu Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskukseen (JYTE).

Yhteistoiminta-alueen kotisivut ovat osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/terveys

 

Koronaoireiden lisäksi muidenkin tarttuvien tautien oireissa asiakkailta pyydetään erityistä huolellisuutta ja toisten asiakkaiden terveysturvallisuuden huomioimista.
Kun tullaan terveyspalveluiden odotustiloihin ja vastaanotoille, maskilla on edelleen suositeltavaa suojella muita ja suojautua itse.
Lisäksi tehostettua yskimis- ja käsihygieniaa sekä turvavälejä kannattaa noudattaa varsinkin, jos itsellä on tarttuvan taudin oireita.

Koronavirusta on edelleen liikkeellä paljon, joten turvatoimilla on palveluissa asioitaessa suuri merkitys.
Erityisesti maskein ja hygieniatoimin tulee suojata ikäihmisiä ja heidän hoitajiaan kodeissa, hoitopaikoissa ja sairaalaosastoilla.

Viralliseen koronatestiin pääsee vain hyvin rajoitettu joukko eli kotitestaamista suositellaan, jos on mitään koronaan viittaavia oireita.

Koronarokotteita on edelleen saatavana omalta terveysasemalta ajanvarauksella p. 014 267 1295. 

 

Lisätietoja:

apulaisylilääkäri Eila Heinonen, Palokan, Uuraisten ja Hankasalmen terveysasemat, p. 050 476 3317, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

osastonhoitaja Tuula Jaakkola, Hankasalmen terveysasema, p. 040 352 0796, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.