Hankasalmen hyvinvointipalveluihin kuuluvat: kansalaisopisto, kirjasto, kulttuuripalvelut, nuorisopalvelut ja liikuntapalvelut. Järjestämme tiiviissä yhteistyössä yhdistysten ja kunnan sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa monipuolisia hyvinvointia tukevia tapahtumia ja palveluita kuntalaisille sekä matkailijoille. 

Tutustu Hyvinvointipalveluiden sivuilla tapahtumiimme, kansalaisopiston kursseihin, liikuntapaikkoihin, nuorisopalveluihin tai vaikkapa monipuoliseen kirjastoomme. Tutustu myös yhdistysten sivuihin. Olet tervetullut mukaan aktiiviseen yhdistystoimintaan jatkamaan perinnettä tai uudistamaan järjestötoimintaa. Kannattaa kurkata myös Matkailijat-osio, josta voivat kuntalaisetkin löytää uusia käyntikohteita.


 

AJANKOHTAISTA

Koronavirusepidemia aiheuttaa suuria muutoksia Hankasalmen hyvinvointipalveluissa kevään aikana. Tällä hetkellä kaikki fyysistä läsnäoloa vaativa toiminta on keskeytetty ja tilat ovat suljettuina kansallisten ohjeistusten mukaisesti. 

Epidemian aikana voi käyttää esimerkiksi kirjaston sähköisiä palveluja osoitteessa: https://www.keskikirjastot.fi/web/arena/e-kirjasto

Nuorisopalvelut toimivat verkossa epidemian aikana, ja hyvinvointipalveluiden työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla. Tiedotamme muutoksista ja tilanteen kehittymisestä hyvinvointipalveluiden internet-sivulla ja Facebook-sivulla. Seuraa myös kunnan yleistä koronatiedotusta Hankasalmen kunnan verkkosivuston etusivulta.

Hyvinvointipalvelut Facebookissa >>    


 

AJANKOHTAISTA

Hyvinvointipalvelujen avustusten hakuaika päättyi ma 16.3. klo 15. Avustusasiat käsitellään huhtikuun sivistyslautakunnassa.

Kiitos kaikille avustusta hakeneille tahoille!

Hyvinvointipalveluiden avustuksien ohje

Avustuksen hakulomake

Lomakkeen täyttöohje

Selvitys avustuksen käytöstä