Siirry sisältöön

Hankasalmen hyvinvointipalveluihin kuuluvat: kansalaisopisto, kirjasto, kulttuuripalvelut, nuorisopalvelut ja liikuntapalvelut. Järjestämme tiiviissä yhteistyössä yhdistysten ja kunnan sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa monipuolisia hyvinvointia tukevia tapahtumia ja palveluita kuntalaisille sekä matkailijoille.

Tutustu Hyvinvointipalveluiden sivuilla tapahtumiimme, kansalaisopiston kursseihin, liikuntapaikkoihin, nuorisopalveluihin tai vaikkapa monipuoliseen kirjastoomme. Tutustu myös yhdistysten sivuihin. Olet tervetullut mukaan aktiiviseen yhdistystoimintaan jatkamaan perinnettä tai uudistamaan järjestötoimintaa. Kannattaa kurkata myös Matkailijat-osio, josta voivat kuntalaisetkin löytää uusia käyntikohteita.


Osallistu liikuntakyselyyn ja vaikuta!

Kattavalla kyselyllä selvitetään nyt kuntalaisten mielipiteitä liikuntapalveluista. Kuinka hyvin Hankasalmen liikuntapalvelut ovat onnistuneet eri osa-alueissa ja missä on vielä petrattavaa? Miten tärkeänä pidät eri kehityskohteita kunnan liikuntapalveluissa? Kuinka tärkeänä näet liikuntapalveluiden roolin erilaisten palveluiden järjestämisessä? Voit myös vapaasti kirjoittaa ajatuksia ja toiveita liikuntapalveluille.

Vastanneiden kesken arvotaan palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä!


Hyvinvointipalvelut Facebookissa >>