Vuokra-asuntojen määrä voidaan kuvata seuraavasti:

  • 51 asuntoa on kunnan suorassa omistuksessa (vuokrakohteina yleensä)
  • 281 asuntoa on kunnan omistamissa kiinteistöyhtiöissä (joista suurin Kiinteistöosakeyhtiö Hankasalmen Haka)
  • 92 asuntoa on vanhaintukiyhdistyksen omistuksessa

Asukasvalinnat kaikkiin kunnan vuokra-asuntoihin tekevät kunnan asuntosihteeri ja kiinteistöjohtaja,  asuntosihteeriltä saa niihin hakulomakkeita.

Asukasvalinnat Hankasalmen Vanhaintukiyhdistys ry:n ja Kiinteistö Oy Vuokrahangan asuntoihin tekee Mauno Lamberg, puh. 0400 427 223 tai mauno.lamberg(at)co.inet.fi

Vuokrahuoneistoista  suurin osa sijaitsee asemalla ja kirkonkylässä. Niemisjärvellä on  26 huoneistoa ja haja-asutusalueilla (kylätaajamissa) yhdeksän asuntoa.

Vuokra-asuntokohteet ovat pääsääntöisesti rivitaloja ja huoneistoja löytyy yksiöstä kolmioihin. Pari kappaletta neljä huonetta + keittiö kohdettakin löytyy, mutta ne ovat tällä hetkellä varattuina.


Yhteystiedot (KOY Hankasalmen Haka)

 


Yhteystiedot (Vanhaintukiyhdistys ry ja Koy Vuokrahanka)

  • Mauno Lamberg, puh. 0400 427 223 tai mauno.lamberg(at)co.inet.

 

 

Verkkolomakkeet

Hankasalmen kunnassa otetaan käyttöön ensimmäiset sähköiset verkkolomakkeet. Sähköisissä verkkolomakkeissa asiakas täyttää lomakkeen ja lähettää sen vahvan tunnistautumisen kautta asianomaiselle viranomaiselle.  Samalla asiakas luo itselleen Kansalaisen asiointitilin, jonka kautta hän asioi tietoturvallisesti viranomaisen kanssa. Kansalaisen asiointitili muuttuu Suomi.fi -viestit palveluksi tämän vuoden aikana.

Ohje sähköisen verkkolomakkeen käyttöön (Esimerkkinä Vuokrasopimuksen irtisanominen Hakataloissa)

Tällä hetkellä käytössä olevat verkkolomakkeet:

Keskeisimmät tulostettavat lomakkeet: