Tilat ja palvelut

Kuntosalikortit
Lukudiplomi
Näyttelytoiminta
Omatoimikirjasto
Tietokoneet, tulostus ja kopiointi
Varattavat tilat


Kuntosalikortit

Pääkirjastosta voit ostaa kirkonkylällä, monitoimitalolla sijaitsevan kuntosalin käyttöön oikeuttavia kortteja.


Lukudiplomi

Hankasalmen kirjaston kautta voi suorittaa Keski-kirjastojen yhteistä Lukemalla lentoon! -lukudiplomia.


Näyttelytoiminta

Pääkirjastossa järjestetään kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä. Tarjolla on sekä ripustus- että vitriinitilaa. Näyttelyn järjestäminen on maksutonta. Haluaisitko sinä järjestää näyttelyn? Ota yhteyttä kirjastoon!


Omatoimikirjasto

Aseman kirjasto toimii myös omatoimikirjastona. Omatoimiajan puitteissa kirjastoon pääsee kirjastokortilla ja siihen liitetyllä PIN-koodilla. Omatoimikirjastoa voivat käyttää kaikki Keski-kirjastojen voimassaolevan kirjastokortin haltijat, kunhan heillä on korttiinsa liitettynä PIN-koodi. Koodin taas saa käymällä henkilökohtaisesti minkä tahansa Keski-kirjaston asiakaspalvelupisteellä ja todistamalla henkilöllisyytensä. Omatoimikirjaston ikäraja on 15 vuotta. Sitä nuoremmat voivat saada pääsyn omatoimikirjastoon huoltajan luvalla. Alle 15-vuotiaiden rekisteröinti omatoimikirjaston käyttäjiksi onnistuu ainoastaan Hankasalmen kirjastopisteissä.


Tietokoneet, tulostus ja kopiointi

Pääkirjastossa ja Aseman kirjastossa on käytettävissäsi tietokoneita ja langaton verkkoyhteys sekä mahdollisuus tulostamiseen ja kopiointiin (maksullista).


Varattavat tilat

Pääkirjastossa on varattavissa hyvin varusteltu kokoustila Saaran huone ja rento, avoin Vinkkeli-parvi pienimuotoisemmille tapaamisille. Tilojen varaaminen on maksutonta (voittoa tavoittelemattomaan toimintaan). Kirjaston kautta voit varata myös kirkonkylän Hiihtomaassa sijaitsevaa kotaa (hiihtokauden ulkopuolella) sekä Aseman Kulttuurikellarin tiloja.

Skip to content