Siirry sisältöön

Kuvassa Vapon Saha Hankasalmella

Hankasalmen kunnan elinkeino- ja työllisyyspoliittisessa ohjelmassa vuosille 2009-2015 linjataan, että:

Hankasalmi on puuteollisuuteen pohjaava, matkailuun ja luontoonsa panostava sekä kaupallisia palvelujaan kehittämään pyrkivä asumisen kunta Jyväskylän seudulla. Vahvan alkutuotanto-osaamisen ja vireän pk-yritystoiminnan (muun muassa metalliteollisuudessa) tukeminen ja pk-yritysten kasvun mahdollistaminen on keskeinen osa kunnan elinkeinopolitiikkaa. Keskeisten liikenneväylien varrella sijaitseminen avaa mahdollisuudet yritysten määrän monipuolistumiselle ja kasvulle.

Vuoden 2018 keväällä linjattiin uusi kuntastrategia - sen pohjalta yhdessä yrittäjiemme kanssa (yritysvaikutustyöryhmässä) päivittämme elinkeinopoliittisia linjauksiamme, mutta yllä mainituista pääperiaatteista emme ole luopumassa.

Versowoodin saha, maatilat ja hevososaaminen, Revontuli, Häkärinteet, Jari-Pekka, Kiilto-Clean, Tapijola-ikkunat, Halltex - ne ovat esimerkkejä asioista, joista Hankasalmi tunnetaan ja jonka vuoksi kuntaa arvostetaan. Vireät pk-yrityksemme ovat taas kunnan elinvoimaisuuden kulmakivi

Näillä sivuilla pyrimme tarjoamaan yrittäjillemme tietoa ja tietoa yrityksistämme.  

Kunnan tuet yritystoiminnalle 2021

Hankasalmen kunnalla on käytössään pienia yritystukia kaikille yrittäjillemme yhdenvertaisesti. Aiempiin vuosiin nähden muutoksia niihin on tullut sillä tavoin, että enää 2021 ei ole käytössä oppisopimustukea. Sen sijaan kehittämistukea voi nyt hyödyntää digitaalisen markkinoinnin  kehittåmiseen yrityksen videon luomisessa.

Tukia on siis myös maatalousyrittäjille. 

Lisätietoja kunnanjohtaja Matti Mäkinen, 040 5052198

Liitteestä puuttuu maksullisen lomituksen tuki, josta postitamme erikseen tietoa viljelijöille maaliskuun kuluessa.- se jatkuu siis ennallaan